• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[ MotoMania Pomorze ] 14.05.2016 / reprezentacyja ?

• Autor wątku Autor wątku ToKo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ToKo

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm
Panowie, jako - że z każdej strony napływają do mnie informacje o spotkaniach w gronie Alfisti... wychodzę z następującą propozycją.

Od jakiegoś czasu "spoty" MotoMania stają się coraz liczniejsze a i też coraz częściej odwiedzane przez liczne kluby.
Pomyślałem, że i My moglibyśmy się wybrać liczniejszą grupą :)

Poniżej dane:
Miejsce: Fashion House / Szadółki
Godzina: 17:00
Dzień: 14.05.2016

My moglibyśmy spotkać się gdzieś wczesniej i razem zajechać na parking :) Ale to... w którym miejscu, to kwestie kosmetyki :)

Przechwytywanie.JPG

Także, jeżeli nie masz planów - chcesz się ruszyć z domku i spotkać razem z innymi ALFISTI... DAWAJ - NIE CZEKAJ !

Poniżej tworzę listę chętnych (prosze o dopisywanie do listy w swoim poście):

1. ToKo
2.

tylko się nie rzucajcie... :) widze, że sam pojadę.. ;-) no cóż...

ToKo.Daj ludziom trochę czasu.Gro ludzi pracuje w sobotę(np.ja).

sobota, 17, parking koło Fashion..xD. O tej porze tam jest kilometrowy korek..;-O wjazd i wyjazd to godzina bita..a miejsce znaleźć dla większej grupy samochodów nierealne..:) to już lepiej koło Agata Meble po drugiej stronie..większy parking bardziej pusty.

Jeszcze na 100% nie wiem czy dam radę ale wpiszę się na listę:

1. ToKo
2. Murgrabia
3.

sobota, 17, parking koło Fashion..xD. O tej porze tam jest kilometrowy korek..;-O wjazd i wyjazd to godzina bita..a miejsce znaleźć dla większej grupy samochodów nierealne..:) to już lepiej koło Agata Meble po drugiej stronie..większy parking bardziej pusty.

Wygląda to na zorganizowaną, sporą imprezę. Zostanie nawet otwarty specjalny, osobny wjazd:

293.jpg

Jeżeli bez żadnych problemów zamontuję dziś nową maskę to zabieram się z wami.

1. ToKo
2. Murgrabia
3. Storm1987
4.

Byłem kiedyś na tym, prawie same golfy 3 i e36 z dudniącym basem wprost z bagażnikowej tuby, alfy chyba tam nie pasują :P

może i nie pasują, ale przejechać się i wprowadzić na salony troche kultury ;-) można byłoby :)

haha :) oj koledzy... czepiacie się :)

widzimy się jutro o 16.00 przed outletem .. a o 19 slyszałem, że na skwerze kościuszki w gdyni jest spocik alfisti północ :)

Na disco polo imprezę do Somonina raczej się nie wybieramy co? Przynajmniej ja, więc można Skwerek odwiedzić

NO słyszałem o tym - ciekaw jestem co to tam będzie się działo.. :)

ale w trosce o autko... odpuszczam sobie takie spendy :D

tak... skwerek zaliczym :)

A więc tak:

niedługo wrzucę fotki z motomanii, po drodze zahaczyliśmy gościnnie o spot ALFISTI POLNOC, serdecznie dziękujemy :) Jednak wśród swoich raźniej...(alfy)

DSC_0256.jpgDSC_0257.jpgDSC_0258.jpgDSC_0266.jpgDSC_0267.jpgDSC_0275.jpgDSC_0276.jpgDSC_0278.jpgDSC_0279.jpgDSC_0280.jpgDSC_0282.jpgDSC_0283.jpgDSC_0284.jpg

Załączniki

• DSC_0265.jpg
    DSC_0265.jpg
    102.5 KB · Wyświetleń: 13
Amortyzatory
Powrót