• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Może jednak jakiś SPOT?

Cienista cieniasta- tylko jedna literka :D
A alfisti to lenie śmierdzące, będę pewno tylko ja :D

Na fejsie zadeklarowalo sie 6 osob ze mna wlacznie

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Już jest 8 :3 ale szczerze to nigdy ich na spotach alfisti nie widziałem :P

No wlasnie ja tez nie, ale moze przez to ze glownie w gdyni byly spoty..

Spokojnie, nikt nie będzie nikogo rozliczać ;-) ja też byłem z 1-2 razy bo nigdy nie pasowało albo robota albo co innego..

Ze mną będzie swoją AR jeszcze jeden kolega spoza forum ;)

Jak się ogarnę to może i ja zajrzę ;)

Postaram się dotrzeć, ale będę spóźniony i wyjątkowo autem innej marki :(

Dzięki za spota, miło było Was wszystkich w końcu spotkać :D

Ja również dziękuję za spot. Szkoda, że nie było nas więcej :-/ może następnym razem :-) czekamy na zdjęcia :-D

Również dzięki za miłe spotkanie :)
Zdjęcia nie powalają, bo i fotograf ze mnie żaden, ale tu macie obiecaną porcję zdjęć.

DSC07039.jpgDSC07040.jpgDSC07041.jpgDSC07042.jpgDSC07043.jpgDSC07044.jpgDSC07045.jpgDSC07046.jpgDSC07047.jpgDSC07048.jpgDSC07049.jpgDSC07050.jpgDSC07051.jpgDSC07052.jpgDSC07053.jpg

Również dzięki ;) Fotki są całkiem zacne :D Niestety powrót ze spota skończył się dla mnie nie za ciekawie. Kolega w 156 przegiął przy zjeździe na obwodnicę i ratując się przyłożył mi w bok :( Mam do lakierowania drzwi, zderzak i błotnik do wyklepania...

Oczywiście jak to zwykle u mnie - na ostatnią chwile wyjazd mi wyskoczył i mogłem Wam jedynie pomachać z mroźnego Sztokholmu :(

Mam nadzieje, że było na tyle fajne, że dacie się namówić na powtórkę :D

Do Sztokholmu w weekend? Ja w środku tygodnia jeżdżę jak już.

Co do kolejnego spotkania to jestem za.

Pewnie, że tak. Tylko następnym razem niech nikt się nie rozbije z i na spot ;-)

Amortyzatory
Powrót