Tłumikarz - Trójmiasto

• Autor wątku Autor wątku jersey
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

jersey

Guest
Szukam dobrego warsztatu który będzie w stanie zrobić cały wydech od przodu do tyłu. Włączając dobranie odpowiedniego katalizatora, tłumików i tak dalej. Musi mieć możliwość dobrania części na miejscu (w sensie - warsztat kupuje/ma na stanie). Mnie się nie chce z tym bujać. Oddaje Paskudę, czekam, odbieram zrobioną.

Chcę zrobić całość, bo już pordzewiałe, a kata mam wydłubanego i capi z rury jak z jakiegoś Jelcza.

Ma ktoś jakieś dobre doświadczenia? Może kogoś polecić?

W Gdyni na Wielkopolskiej, czy raczej na równoległej do Wielkopolskiej, po prawej, jak jedziesz w kierunku obwodnicy. Nie pamiętam, jak się nazywa zakład, ale znajdziesz na googlach. Robiłem tam dwa lata temu wydech w 166 i do teraz trzyma więc chyba fuszery nie było. Poza tym koleś wszystko objaśnił, przedstawił warianty, koszty i zasugerował, co będzie najbardziej rozsądne. I bynajmniej nie było to rozwiązanie najdroższe.

Ja zrobiłem w Gdyni na Komandorskiej koło AM. Wydech od złącza elastycznego do końca z robotą 450 zł. I chodzi bardzo fajnie :3

Szerszeń, to jest obok salonu Nissana? Taka wielka buda i z boku są te tłumiki? Toto: http://www.ak-ma.pl/ ?

Odbiorę Paskudę od Michała to będę musiał podjechać. Dzięki.

Koskar, o tych z Komandorskiej gdzieś czytałem, są na liście "do sprawdzenia" :D Dzięki.

Tak, to chyba ten. Jak w okolicy nie ma innego to na 100% ten.

Koskar, o tych z Komandorskiej gdzieś czytałem, są na liście "do sprawdzenia" Dzięki.

Są spoko- nie zdzierają aż tak mocno, no i są w pinde bliżej jak Michał. :P Dla Cb tym bardziej :D ja na wydech odstawiłem rano o 9, poszedłem na wykłady, o 13.25 poszedłem z ciekawości zobaczyć jak postępy i akurat typek wyjeżdżał już zrobioną :D

Amortyzatory
Powrót