Warsztat gdansk

Szerszeń jeździ lawetą do Częstochowy, do QBY :) On Michała Mierniczaka nie poleca, Rotmanki (inny polecany warsztat "włoski") też nie - obaj w jego mniemaniu to "rzeźnicy". Jak ostatnio do warsztatu Michała też mam mieszane odczucia - odkąd zatrudnił ludzi jest "tak se". Sam jeżdżę już gdzie indziej (wcześniej też MM), ale dopiero od niedawna więc na 100% nie polecę. Zresztą jest daleko od Gdańska bo to Rumia (Speed Auto Service).

Ale fakt, jeżeli ktoś wie gdzie w Trójmieście jest dobry warsztat to [MENTION=378]szerszeń[/MENTION].

Skoro wątek odżył...

Geszefciarze k..., a nie rzeźnicy. I nic się nie zmieniło w tej kwestii.
Jeżeli prosisz mechanika, żeby przykręcił osłonę termiczną, a on wyp... ją na kupę ze złomem, bo "do niczego ona się nie jest potrzebna" więc wychodzi na to, że parę baniek z budżetu projektowego idioci z biura projektowego wyrzucili w błoto projektując coś, co jest kompletnie nieprzydatne.
Drugi Ci zakłada nie takie koło dwumasowe, jakie być powinno, bo "takie zamówiłeś", gdzie kładąc to na "sucho" na podłodze warsztatu (już u QBY) widać, że to k... nie pasuje i trzeba być idiotą, lub skończonym ch... żeby to tak poskładać.
A trzeci Ci zrywa gwint świecy w głowicy od Quattroporte, gdzie uszczelka kosztuje tyle co biedna Alfa, twierdząc, że była zerwana, a nie była, bo szerszeń specjalnie sobie kupił klucz dynamometryczny, żeby przykręcić świece z odpowiednim momentem zalecanym przez producenta.

No to wybacz, żebym miał o takich partaczach i geszefciarzach dobre zdanie.

Tak, wożę (lub przy okazji jak jestem to podstawiam bolid) do Maćka i QBY lub do Darka. Tak, daleko, ale i tak po partaczach auta trafiały do nich więc uznałem, że sobie oszczędzę rozczarowań i od razu wrzucam wyścigówkę do nich. Assistance PZMot w wersji VIP za 3 stówy załatwia problem dystansu na terenie PL, a ADAC za 450 zł załatwia ten problem za granicą. Bez limitu kilometrów.

Na terenie Trójmiasta jedynym, który się ostał i niczego jeszcze nie sp... jest Krzysio Krawczyk w Gdyni Chwarznie. Kiedyś pracował w ASO Auto Plus i ma pojęcie o tym, co robi, a jak czuje, że nie podoła, to uczciwie to mówi. I to jedyny feler, że nie wszystkiego chce się podjąć. Ceny ma rozsądne.

Fiacik Krzysztof Krawczyk 624 13 33, 601 66 48 01

Jaki lans będzie jak powiesz że furę serwisujesz u Krzysztofa Krawczyka xD

Dzisiaj byłem w Tune-UP, Michał się tam przenosi z tego co się dowiedziałem.. a TuneUP przenosi sie w inne miejsce.. konkretów nie znam.. xD

Michał już od miesiąca tam jest mniej więcej, Robert chyba zostaje czy nie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

No własnie nie wiem, słyszałem że jakaś inna lokalizacja na hamownię się kroi ale może to tylko spekulacje..:D
Tak czy inaczej tam jest teraz tłok że nie ma jak podjechać..xD około 30 samochodów tam widziałem i kolejne podjeżdzały..:D

Aktualizując wiadomość o MM i Tune UP, to Robert zostaje tam gdzie był i ponoć otwiera filię swoją. A co do jakości obsługi to ostatnio u Michała zrobiłem konkretną robotę z wtryskami i jak na razie nie widzę minusów. :)

A jak to teraz z nimi jest , polaczyli siły jak to teraz dużo ludzi robi ,czy Michał nadal na slowaku robi belle :p btw co tam robiles z wtryskami u niego :)

Pracują razem, Michał warsztat, Robert po staremu hamownia. Końcówki wtrysków, dwie regenerowane i dwie wymienione. Jest poprawa. ;)

Ile hajsow?;)

Co tomasz tez bys chcial? Ja tez :) jak moc w twojej wrocila?

myslalem ze michal nie robi takich rzeczy ;)

Nie wiem jeszcze na hamowaniu nie byłem ;)

Ja przed remontem miałem dużo ponad serię, za tydzień jadę jeszcze do Michała zrobić rozrusznik i wtedy dajemy znowu hamownie to wam napisze czy po wtryskach jest jeszcze lepiej czy zostało tak samo..;]

ta przeprowadzka ma wyjść na plus? jak dla mnie to minus (piszę jako klient mieszkający w Gdyni).
Stanowisk tyle samo, miejsca pod zakładem mało, dojazd ciężki, powrót tylko drugim autem.

A ja mam 10 min spacerem do domu, mi pasuje.

ta przeprowadzka ma wyjść na plus? jak dla mnie to minus (piszę jako klient mieszkający w Gdyni).
Stanowisk tyle samo, miejsca pod zakładem mało, dojazd ciężki, powrót tylko drugim autem.

Chlopaki od zawsze sie razem trzymali , ile to razy musialem czekac,az Michał wroci od Roberta :) no ale to prawda , dojazd tam jest straszny , korki okropne no i z slowackiego moglem jakos jeszcze wrocic komunikacja :/

Amortyzatory
Powrót