• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Serwis klimy

Auto
147 2006
Witam poszukuje dobrego warsztatu klimy w Gdańsku i okolicach dla mojej 147, kompletnego warsztatu a nie tylko nabijania.
W 147 po zimie nabilem klime do pelna (od 0 - brak czynika) klima chłodziła przez okolo tydzien ( z dnia na dzien słabnac) po czym przestała.
2 lata temu byla wymieniana chlodnica klimy choc i wtedy klima po nabiciu trzymala okolo 1 miesiaca.

O właśnie, też się podłączyłbym do pytania :P

Polecam Auto-Gum w Brzeźnie. Mają tam specjalną ciemnię do lokalizowania wycieków z klimatyzacji, mechaniką też się zajmują. Zrobią Ci wszystko kompleksowo. Robiłem u nich klimę, ostatnio też hamulce i byłem zadowolony, porządny warsztat.

Amortyzatory
Powrót