Dobry mechanik do 3.2 JTS

Famber

Nowy
Auto
159 V6
Witam,

Jak w tytule mam v6 w 159 i do zrobienia rozrząd, czyszczenie nagaru i pewnie przy okazji sprzęgło jak już i tak silnik będzie wyciągany.

Szukam jakiegoś sprawdzonego mechanika który by się tym zajął w Trójmieście. Jestem z okolic Olsztyna, wiadomo, im bliżej tym lepiej ale jeżeli trzeba to przejadę się dalej bo zależy mi na zrobieniu tego tak jak ma być.

Pozdrawiam!

Dołączam się do pytania

Jedz do Micha z Koscierzyny

Do micha bym akurat w cale nie uderzał ... Zapytaj turbo LPG. Oni akurat z "oplowskimi" mają mega dużo wspólnego ;)

Było już parę faili u niego w warsztacie , nawet ostatnio. Wypuścili astrę bertone 2.0t po remoncie silnika ,bez oleju w silniku... Ja po prostu nie polecam , drogo , wymyślają , jak coś jest pracochłonne to im się nie chce i mówią ,że czasu nie mają. Nie przepadam jakoś za nimi za dużo przypadków dookoła mnie z ich akcjami :)
[MENTION=36019]edi[/MENTION]t
Albo nawet z grupy alfaholikow można skojarzyć sytuację. 159 która "zpimpowal" ta czerwoną, padła już w niej skrzynia przez zbyt mocny program. Koleś zadzwonił do nich i mu powiedzieli ,że za dużo roboty dla nich ,żeby ją regenerować ...

Ostatnia edycja:
Było już parę faili u niego w warsztacie , nawet ostatnio. Wypuścili astrę bertone 2.0t po remoncie silnika ,bez oleju w silniku... Ja po prostu nie polecam , drogo , wymyślają , jak coś jest pracochłonne to im się nie chce i mówią ,że czasu nie mają. Nie przepadam jakoś za nimi za dużo przypadków dookoła mnie z ich akcjami :)
[MENTION=36019]edi[/MENTION]t
Albo nawet z grupy alfaholikow można skojarzyć sytuację. 159 która "zpimpowal" ta czerwoną, padła już w niej skrzynia przez zbyt mocny program. Koleś zadzwonił do nich i mu powiedzieli ,że za dużo roboty dla nich ,żeby ją regenerować ...
Tą alfę możemy przywrócić do życia nawet nie odpłatnie [emoji23]

Wysłane z mojego Nokia 9 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót