Do maciekm88:
Napisałem, żebyś poszukał ofert, w których za pośrednictwo płaci sprzedający, pewnie jest takich dużo, a poza tym zawsze można negocjować z pośrednikiem. To jemu zależy na sprzedaży. Co prawda, nie oglądam ofert ze Słupska ale na bieżąco jestem z dwoma innymi miastami i tam jest wiele ogłoszeń z informacją, że "za pośrednictwo płaci sprzedający". Niestety, muszę tylko Ci powiedzieć, że wybrałeś sobie miasto, w którym ceny mieszkań są wyższe niż w 3mieście.
Do motofan:
Jadam w domu albo w dobrych restauracjach, a przesiadywanie w McDonaldsie kojarzy mi się inaczej. O tym, co nazywasz tam kawą to nawet nie wspomnę. Proponuję następne spotkanie w Annie de Croy lub Et Cetera, posiedzimy 3 godzinki, coś przekąsimy, atmosfera kameralna, parking bezpieczny. A do tego marka aut zobowiązuje do zachowania jakiegoś poziomu. Poza tym, przyjeżdżam pogadać przede wszystkim na tematy związane z Alfami. Po 50 minutach mieliśmy wszystko omówione bo było nas dwóch. Gdyby było trzech lub więcej pewnie dłużej by nam zeszło. I jak napisał Tio, nikogo nikt nie zmusza.