Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Haha, nie dziwie się, atmosfera naprawdę spoko tam jest, ale patrząc poprzez stereotyp alf i mechaników to się zasmialem jak zobaczyłem tyle alf czekających przed warsztatem
możesz jak najbardziej podjechac na przeglad przedzakupowy. bedziesz mial auto przeswietlone na 101%. strona - oczywiscie druga. warsztat na sobieskiego 14 na terenie spoldzielni - trzeba wjechac na sama gore.
Chcialbym w swojej alfie wymienic: Klocki i tarcze ( tyl ) a do tego oslony na tarcze hamulcowe ( wszystko juz kupione ) - a do tego przeczyscic zaciski i inne rzeczy zwiazane z tylem - po lekkim nagrzaniu mi strasznie cos tam popiskuje - cala oslona pordzewiala jest, a do tego na bokach tarcz jest jest juz rdza - wiec czas na wymiane.
MM Service, czy moze jezeli chodzi o hamulce i czyszczenie, to cos innego polecacie?
MM service jest ok , jeśli mieszkasz gdzieś w okolicach południowych to polecam mechanika na ul.Warszawskiej 80, Dzikowski się nazywa, robiłem u niego całe przednie hamulce i wszystko ok i tanio..
kiedyś czytałem opinie jednej osoby że niby reklamują się że potrafią robić stare samochody i skomplikowane modele a ponoć nie poradzili sobie z przednim zawieszeniem i osią w alfie także chyba można sobie darować.. jeśli brak tu opinii to raczej nikt tam z forumowiczów nie zagląda..;]
Ja tylko raz z Derwiszem miałem coś wspólnego. Dałem im Mazdę bo podobno dobrze ogarniali japończyki. stała dwa tygodnie. Nie dość, że nie naprawili to nawet nie dali rady zdiagnozowaź usterki. No cóż, zdarza się. Ale jak przy odbieraniu poprosili o $$$ za włożoną pracę to trochę pękłem :/
BTW - ja moge polecić śmiało LeCar w Pruszczu, na Rotmance:
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.