Kupilem synowi Alfę, niestety on studiuje w Gdyni daleko od domu i mamusipojechał.... i potrzebuje pomocy przy wyczyszczeniu egr przepustnicy itd. oraz przy zaslepieniu egr.a. Możecie polecic jakiś sensowny warsztat mający pojęcie o Belli
Kupilem synowi Alfę, niestety on studiuje w Gdyni daleko od domu i mamusipojechał.... i potrzebuje pomocy przy wyczyszczeniu egr przepustnicy itd. oraz przy zaslepieniu egr.a. Możecie polecic jakiś sensowny warsztat mający pojęcie o Belli
Le Car Rotmanka koło pruszcza gdańskiego. Sam dziś odbieram samochód ale to już gruba naprawa była w której inne warsztaty chciały zmieniać od razu rozrząd(który jest praktycznie nowy 17 tyś km ) Oni poradzili sobie bez tej czynności Efekt koło 1000zł w kieszeni.
Ostatnio edytowane przez krall11 ; 04-01-2013 o 09:54
a bliżej gdyni? jak się nic nie znajdzie to bedzie musial tam jechać, dzięki za podpowiedź
- - - Updated - - -
dostałem taz namiary na firmę Derwisz w Gdańsku ul. Karlowicza słyszeliscie coś o nich?
Krzysztof Krawczyk na Chwarznieńskiej 75 w Gdyni, lub jak wspomniał kolega powyżej Marcin z Le-Car w Rotmance.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
dzięki koledzy. Młody był juz u Derwisza, jak na razie bardzo zadowolony. Szybko, rzeczowo i w rozsądnych pieniądzach.
Le-Car w Rotmance za samą robote wymiany rozrządu z pompą w AR 156 2,4JTD 98r krzykną 600 zł to uczciwa cena ? 2 opcja to 1200 zł i ich części ktoś wie co oni tam montują ? Znalazłem kompletny rozrząd z pompą nówka z FV ze sklepu marki BOSCH za 480 zl nie wspomnę o dużo tańszym SKF...
Szkoda że nikt nie odpisał jak by co znalazłem dobrego mechanika który robi to za 300 zł + częsci swoje ja kupiłem na allegro pasek contiego rolki skf i pompe raviolke w sumie 390 za czesci + robota wiec caly rozrzad z pomka i robota to wydatek 690zł w gdansku pozdrawiam