Przygoda Super Alfa

Ale sie uparliscie na SA. Komis jak to komis tylko SA specjalizuje sie w Alfach. Nie bede nadmiernie chwalil ani narzekal. Sam kupilem kiedys 159 w SA. Bylo troche kwiatkow typu rozrzad wymieniony ale tylko pasek, peknieta sprezyna mimo ze byl niby po przegladzie i inne duperele. Generalnie auto bylo sprawne i bezwypadkowe a takiego szukalem. Kontakt z Panem Robertem ok ale to czlowiek o specyficznym charakterze :)

Mysle ze ceny ma wygorowane ale jak widac sa klienci wiec nie ma podstaw schodzenia z cen.

Nikt nikogo do niczego nie naklania trzeba miec swoj rozum i podejmowac decyzje przemyslane. Jak sie podejmie decyzje to ze wszystkimi konsekwencjami.

Btw. Forumowe cacuszka to tez czasami niezle "kwiatki" a niby sie tak sznujemy i w ogole...

Sent from my iPhone

a co to znaczy człowiek o specyficznym charakterze?
i czemu tyle sie pisze o tej firmie?
przypadek?

Specyficzny = inny = kontrowersyjny = dlatego sie tyle pisze :)

Sent from my iPhone

brak nr vin w mega drogich egzemplarzach - juz dyskwalifikuje te oferty jako "super" z prawdziwa ich historią :(

Niestety nie zawsze cena idzie w parze z jakością.

Ostatnia edycja:
trzeba też uważać na kraj pochodzenia, niektóre kraje też dyskwalifikują auta

serio ? a ja głupi myślałem , że tylko stan auta i jego przeszłość może dyskwalifikować ...
owszem - wzmozona czujność co do autka z jakiegos kraju ale żeby zaraz dyskwalifikacja ?

Ja myślę, że koledze chodzi o to, że w niektórych krajach klimat nie oszczędza aut i, mimo podobnego wieku, korozja daje się bardziej we znaki.

ale to nadal nie powod do dyskwalifikacji

No nie, może to zależy też od egzemplarzy, jakie ściągają handlarze. Osobiście jeśli widzę, że auto jest ze Skandynawii lub Belgii to nawet nie jadę oglądać.

No nie, może to zależy też od egzemplarzy, jakie ściągają handlarze. Osobiście jeśli widzę, że auto jest ze Skandynawii lub Belgii to nawet nie jadę oglądać.

ty tak poważnie ?Żart? to ile w tygodniu tych aut oglądasz ?

ty tak poważnie ?Żart? to ile w tygodniu tych aut oglądasz ?
W tygodniu nie wiem, ale raz na jakiś czas jak mam chwilę to wstąpię pooglądać. Pisze poważnie i nie powinno być w tym nic dziwnego. Tak samo jak auta w Polsce rdzewieją szybciej niż te z południa Europy.

olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-wersja-sw-bose-szyberdach-czerwona-skora-prywatna-oferta-okazja-CID5-IDrRv3R.html

Tutaj podczas poszukiwań natknąłem się na alfę kupiona w częstochowskim komisie specjalizującym się w alfach proszę czytać opis

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Brawo dla właściciela za szczerość.

no faktycznie opis bardzo dobry i wzbudzajacy zaufanie

Amortyzatory
Powrót