Tu raczej nie chodzi o sam Radom, tylko o komisy które się tam znajdują.
Co do samej alfy, to nie oglądałem w końcu. Ale będę w weekend w pobliżu, więc może zajadę z czystej ciekawości i przekonam się na własne oczy co w trawie piszczy.
No kantuje, ale o wiele więcej dowiesz się od takiego z samej rozmowy telefonicznej-wystarczy zapytać o szczegóły i bolączki modelu,żeby się przekonać, czy ściemnia.Handlarz zawsze powie,że wszystko ok, a takiego "prywatnego"jednak łatwiej wyczuć i namówić na wysłanie na maila skanów dokumentów, dokładnych zdjęć drażliwych elementów itp. -jak ktoś tego nie chce zrobić to nawet się nie fatygowałem nigdy na oględziny![]()
Byłem w Warszawie na weekend i z ciekawości podjechałem do Radomia. Oglądałem tą Alfę i w sumie 3 inne które tam stały. Ta która stała za 39 900 według mnie nie jest warta 30 tysięcy. Malowana z każdej strony, w kilku miejscach szpachla, słabo spasowane elementy, silnik pracuje głośno jak diesel z lat 80. Trzęsie całą budą przy 1500 obr. Do tego zniszczone wnętrze bagażnika, chińskie opony, huczące łożysko z tyłu, kilka ognisk korozji i wiele innych bolączek. Ogólnie pewnie trochę tam postoi, albo przyjedzie ktoś kto się nie zna i właduje się na minę... Z ciekawości chciałem zbić cenę i gość był gotowy oddać to za 35 tysi z kompletem 17-calowych felg z zimówkami.
Dzisiaj rano zmienił cenę na 37 900...
Serdecznie polecam mały komis z kobierzyc ul. witosa 1 . kupilem tam alfę 159 i jestem mega zadowolony. Wszystko było tak jak mowili. jezdzę już 8 miesięcy i zrobiłem 40 tys i nic się nie dzieje. Dodam że jesteśmy z kumplami fanami tej marki i namówiłem kuzyna na zakup auta w kobierzycach i też jest zadowolony - alfa 156. Najlepszy komis i uczciwi ludzie.
Szczerze Polecam
była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
-------------------------------------
Witam
Czy jest ktoś tutaj kto może wypowiedzieć się o komisach samochodowych znajdujących się za Gnieznem na trasie Gniezno-Bydgoszcz ?
Miejska legenda niesie, że jakiś koleś spod Kotwasic był zadowolony, ale na tym forum się nie ujawnił więc nie pomożemy :/
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T