Mariusz AutoDS
Nowy
- Auto
- 147 1.9 , 159 SW 2.4, Fiat x1/9
...a kto Ci powiedział, że znaczek musi byćZresztą widać brak znaczka 2.4 na klapie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
...a kto Ci powiedział, że znaczek musi byćZresztą widać brak znaczka 2.4 na klapie
jak nie ma "2.4" czy "1.9" fabrycznie to nie ma też "jtdm"...a kto Ci powiedział, że znaczek musi być![]()
..no fakt, nie patrzyłem na fotkijak nie ma "2.4" czy "1.9" fabrycznie to nie ma też "jtdm"
a u nas jest wyłącznie znaczek Q4, więc ilość i rodzaj znaczków, to żaden wyznacznik..no fakt, nie patrzyłem na fotkijak nie ma "2.4" czy "1.9" fabrycznie to nie ma też "jtdm"..u mnie nie ma żadnego znaczka z tyłu i tak wyszedł z fabryki.. a szkoda, bo ostatnio zapytał mnie jeden koles czy 120 czy 150KM.
![]()
..no fakt, nie patrzyłem na fotki..u mnie nie ma żadnego znaczka z tyłu i tak wyszedł z fabryki.. a szkoda, bo ostatnio zapytał mnie jeden koles czy 120 czy 150KM.
![]()
..no fakt, nie patrzyłem na fotki..u mnie nie ma żadnego znaczka z tyłu i tak wyszedł z fabryki.. a szkoda, bo ostatnio zapytał mnie jeden koles czy 120 czy 150KM.
![]()
JTDm pczy czym "m" jest czerwonewtedy wiadomo że jest wersja 16V pod maską
Niestety nigdzie nie mogę znaleźć takiego znaczka.
Na allegro jest, ale nie ma "m" czerwonego![]()
Trzeba było zamówić "2,4", to wtedy nie byłoby wątpliwości czy 120-150 czy 200 (210) KM!a szkoda, bo ostatnio zapytał mnie jeden koles czy 120 czy 150KM.![]()
No a u mnie czerwona m-ka powoli staje sie srebrna... I to wszystko juz po trzech latach...
Zmniejsz ciśnienie karchera,bo niedługo i lakier będzie matowiał
sprzątnął mi ją sprzed nosa, ale może to i lepiej
napisz koniecznie jak się rozwinęła sytuacja, bo jestem ciekawy o co chodzi z tym egzemoplarzem, a wolę, żeby to sprawdził Twój znajomy niż ja miałbym jechać z Warszawy do Szczecina![]()
Właśnie zamówiłem w "tanifiat", ceny:Trzeba było zamówić "2,4", to wtedy nie byłoby wątpliwości czy 120-150 czy 200 (210) KM!
http://allegro.pl/sklep/7008886_motozbyttanifiat? a pełny adres można prosić ?
..to dobreSkoro "2,4" kosztuje 80 zł, to "1,9" powinno kosztować 63,30 zł Tak mi wyszło z proporcji...