czemu się nie sprzedaje...?

Przypuszczać można, że miała jakąś konfrontację z zwierzyną leśną lub miejską :D
Poza tym jaka to "full opcja" bez navi????

Verdorn, a co dokladnie znaczy "od dluzszego czasu"?
Alfa jest w fajnej wersji i ma dobra cene ale rynek jest dzisiaj taki, ze nawet dobry golf sprzedaje sie kilka miesiecy

W sumie wizualnie nie budzi zastrzeżeń ale jak na 2008 rok to dość mocno atrakcyjna cena i to budzi podejrzenia że auto po jakiś przygodach. Do tego handlarski bełkot o igiełce. Do full wersji też jej trochę brakuje brak ksenonów, navi, czujników parkowania.

Oglądałem u nich jedną 159 , nie jestem pewien czy to ten sam egzemplarz ale tamta była 8V po chipie na 150KM co sprzedający w ogłoszeniu skrzętnie zataił.

Jeśli to faktycznie krętacz i jest to 8V, to nie dziwię się, że nie ma chętnych.
Rynek nasyca się tym modelem i nie będzie wiecznego popytu na 150-konne samochody, a co dopiero 120-konne.
Forumowicze wiedzą, że jest cinek, który naprawia osiągi, ale statystyczny Kowalski już niekoniecznie.

Rafter więc można podejrzewać, że z Tobą coś nie tak, że takie dobre autko sprzedałeś ;)

było ponadprzecietnie awaryjne w okresie gwarancyjnym . Za mojej kadencji wyeliminowaliśmy z ASO wszystkie bolączki ,tak żeby nastepny właściciel mógł cieszyć się autem a nie być bohaterem słynnych dowcipów o alfistach . Ja w miedzyczasie zakochałem sie w autach typu coupe i rozstaliśmy się z piękną włoszką .

Faktycznie, nie sprzedaje się już od kilku miesięcy.
Czyli nikt jak na razie nie wie co z nią nie tak.
Same przypuszczenia. :)

jak nie pojedziesz to się nie dowiesz:) każda opcja jest możliwa, że ok stan,jak i że padaka, jak dla mnie coś za tanio jak na 2008, 150km i skórę:)

Ja ze swojej strony dodam, ze napisy 1.9 i JTDM nie sa naklejone równo, co sugeruje, że było coś robione z tyłem. Jak rozgladalem sie za alfa dla mnie, to w tym samym komisie zawsze była jakaś alfa 159 w podejrzanie atrakcyjnej cenie...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót