Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ktoś mi powie jaki jest całkowity koszt wymiany tylnego zawieszenia, bo z tego co wyczytałem na forum to najszybciej się sypie (chociaż w moich okolicach drogi są całkiem ładne). Czy w okolicach Głogów- Zielona Góra jest jakiś spec od tego zawieszenia?
To akurat dobrze swiadczy o Volvo...Forum volvo to calkowita padaczka, wczoraj zalozylem temat do dzis zero odpowiedzi. Pozdrawiam.
GTA, gtv z 3.0. Spokojnie ma 6.3s. Gorzej że to 2,5T ma tylko 210KM.... O to chodzi? Trochę lebioda. Chyba że wersja T6, która ma 305KM ale i tak jest gorsza..... Tak więc dupy nie urywa......nie wiem czy jakas Alfa tak potrafi
saab egzotyczny? moze ten znaczek na masce jedynie bo reszta to opel w tych ostatnich modelach...
saab egzotyczny? moze ten znaczek na masce jedynie bo reszta to opel w tych ostatnich modelach...