Witam Wszystkich ! Mam problem z kanapą w alfie 159 otóż nie wiem dlaczego skrzypi!? Jeżeli miał ktoś taki przypadek to poproszę o jakieś wskazówki co mogę z tym zrobić. pozdrawiam Wszystkich i z góry dziękuję za wskazówki
Printable View
Witam Wszystkich ! Mam problem z kanapą w alfie 159 otóż nie wiem dlaczego skrzypi!? Jeżeli miał ktoś taki przypadek to poproszę o jakieś wskazówki co mogę z tym zrobić. pozdrawiam Wszystkich i z góry dziękuję za wskazówki
Sprawdź plastikowe spinki mocujące przód kanapy. Założę się, że są pourywane ;) To normalne jeśli ktoś wcześniej ją demontował. Nowe możesz kupić w ASO, ok 11 zł/sztuka.
ja podepnę się pod temat.Zauwazylem ze w mojej kanapie nie zaskakują zatrzaski i mocniej ciagnac kanapa się sklada. Wie ktoś może jak się z tym uporac??
Wydaje mi sie że poprzedni właściciel nasłuchał sie piosenki "BĘDE BRAŁ CIE W AUCIE HE HEE" dlatego też skrzypi.pozdro tak dla humoru .
ale ja dociągam i z tego co pamiętam zapadki zaskakiwaly.Ostatnio często skladalem kanape i wczoraj zauwazylem ze mam taki problem nie problem ale nie zatrzaskują sie
dzięki za info tylko moje pytanie gdzie sa te spinki ponieważ nigdzie ich nie widzę na zewnątrz ich nie ma a siedzisko się nie podnosi albo nie wiem jak ale z tego co wiem to w sedanie się nie podnosi a jeżeli jest inaczej poproszę o info. Jeszcze dodatkowa informacja dzisiaj posłuchałem jeszcze raz i wychodzi mi że to coś w siedzisku albo pod nim. czy kotoś wie jak zdemontować albo podnieść siedzisko. Może to sprężyny ? Dzieki za odpowiedzi i proszę o dodatkowe wskazówki pozdrawiam wszystkich
Nie zauważyłem wcześniej - masz wersję po lifcie, wejdź tutaj http://eper.fiatklubpolska.pl/. Wpisz VIN swojego auta i potem w zakładce Siedzenia masz rysunek techniczny.