-
1 załącznik(i)
co to za kabel
Witam ostatnio wymieniałem żarówki w panelu środkowym i za popielniczką pojawil mi sie taki przewod nie wiem od czego moze byc lub byl bo wszystko dziala ktos mi powiedzial ze moze to jest od zestawu głośnomowiacego ale nie wiem czy bylo moja alfa to 156 2,4jtd 2001 r. Wspomne ze nie dzialaja mi tylnie szyby moze to cos z nimi zwiazane albo z podgrzewanymi fotelami bo tez nie dzialaja chodz dioda sie pali przy ich wlaczeniu ale nie grzeja.
-
To jest końcówka kabla antenowego od zestawu głośnomówiącego. Mam taką samą podłączoną (właśnie za popielniczką) do centralki NOKIA.
Pozdrawiam
-
Dzieki za odp. a jak i gdzie go mozna podlaczyc tez mam nokie to by sie przydal taki zestaw moze bys mial jakas fotke
-
3 załącznik(i)
Nie bede rozpoczywal nowego posta bo chodzi o kabel ale inny wychodzi z pod schowka z zielona kostka
Załącznik 109618Załącznik 109619Załącznik 109620
-
Sterowanie radiem z kierownicy, wpina się w radio, ale ten jakiś nieoryginalny kabelek.
-
ja nie mam w kierownicy sterowaniem radiem myslalem moze bardziej mialem nadzieje ze bedzie od podgrzewanych foteli co nie dzialaja
-
Stawiam na jakaś zmieniarke która kiedyś była w tym samochodzie.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
-
Zielony to sterowanie kierownicy ale dziwne ze tak osobno odchodzi.
Wyklepało S3 mini!
-
Zielony to po części sterowanie z kierownicy, ale też mogą tam być przewody od telefonu i ja właśnie stawiam na tą drugą opcje.
-
A moze on byc od wzmacniacza a moze i zmieniarki po ogladnieciu zakup kontrolowany z alfa156 stwierdzilem ze nie wszystkie maja fabryczny subwoofer a wczesniej tak myslalem bo moja ma i dziala:) tylko ze glosnik podczas basu wchodzi w srodek wklesa sie a podobno powinien robic sie wypukly