witam
czy da się jakoś zrobić aby szyba pasażera przy chwilowym przytrzymaniu przycisku poduszenia sama sie do końca zamknęła?
po stronie kierowcy tak działa a po drugiej stronie nie chce
Printable View
witam
czy da się jakoś zrobić aby szyba pasażera przy chwilowym przytrzymaniu przycisku poduszenia sama sie do końca zamknęła?
po stronie kierowcy tak działa a po drugiej stronie nie chce
nie da się.
Po stronie pasażera nie działa Ci dlatego żeby sobie ktoś z twoich pasażerów palców albo czegoś innego nie przycisnął ... takie fabryczne zabezpieczenie przed dziećmi i tak ma zostać :D
tylko to jest glupie.
sterując szybą pasażera z miejsca kierowcy, jednym przyciśnięciem mogę opuścić szybę pasażera zupełnie do dołu - sama zjeżdża - ale zamknąć już nie moge - sterując od strony kierowcy - mi sie wydaje ze cos jest tu nie tak :P
Wszystko jest w porządku. Otworzyć to normalne, że idzie automat. A zamknąć już nie - dla bezpieczeństwa pasażera. Pasażer zaś sam może zamknąć z automatu szybę.
Jeśli dobrze kojarzę, to w mojej belli pasażer nie może automatycznie zamknąć szyby. Też musi trzymać przycisk.
to ty masz pewnie opcję "głupi pasażer" i w trosce o jego bezpieczeństwo zablokowali mu funkcję zamykania szyby z autoamtu :-)
ja mam w gyty opcję "teściowa z boku" -= mogę od siebie zamknąć szybę pasażera "automatem" :lol:
To mnie też dziwi bo jak zgasze auto to ani szyb ruszyć nie mogę ani świateł żadnych włączyć. Światełka nad drzwiami z tylu też nie działają (zresztą one i tak tylko zapalają się jak się drzwi otworzy nie ważne czy zaplon włączony czy nie).
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2