-
Bąbelki
Panowie jestem zdesperowany xD
~3 miesiące temu dałem Alpiczke lekiernikowi na naprawę dachu i lakierowanie lewego przedniego błotnika bo było kilka bąbelków pod kierunkiem bliżej nadkola i prawego tylnego bo były 2 bąbelki ~ok 5mm średnicy też obok nadkola.
Wszystko było super fajnie do czasu, gdy zauważyłem, że pojawiły się znowu. Jak myślicie spaprał robotę, czy to normalne i będe tak lakierował co kilka miesięcy? xD
-
Proste, że spaprał robotę, jeżeli wychodzi w tym samym miejscu to jedź na reklamację.
-
Pewnie nie zabezpieczył tych miejsc odpowiednim preparatem antykorozyjnym jedz smiało na reklamacje.
-
Cytat:
Napisał
Dragos
Alpiczke
Rdza na "Alpiczkach"jest zwyczajna,jak nie tylko na "Alpiczkach".Zamalowanie rdzy skutkuje jej ponownym wykwitem.Nie tylko"Alpiczki"tak mają.trzeba po prostu zeszlifować rdzę z "Alpiczki".
-
Podjechałem dzisiaj do gościa, który to naprawiał. Powiedział, że wszystko wyczyścił dokładnie i na to podkład. Nie wie dlaczego wyszło. Wyłożył mi teorię, że bok był szpachlowany i spod szpachli wyłazi???
Rozmowa skończyła się na tym, że to Alfa i żebym rozglądał się za kupcem :D
Ustaliliśmy, że dostanie jeszcze raz Alpiczke w swoje ręce i to będzie to robił.