Witam,
Dzisiaj wymieniając nagrzewnicę niechcący urwałem tą część silnika. Jest to taki plastikowy element, którego wchodzą węże z paliwem. Bez tego od razu wylewa się paliwo. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Printable View
Witam,
Dzisiaj wymieniając nagrzewnicę niechcący urwałem tą część silnika. Jest to taki plastikowy element, którego wchodzą węże z paliwem. Bez tego od razu wylewa się paliwo. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
witam
to kolektor paliwa, widze ze złamany, no to okolo 350zł nie Twoje, trudnodostepny, na zamówienie w fiacie
, w przyszłym tyg bede miał na stanie taki kol, własnie do mnie idzie, w naszym sklepie autosklep24, w cenie 360zł na zamówienie, okolo 7-10dni, tak mi powiedziano.
pzd.
Dzięki. Mi dokładnie chodzi o ten element zaznaczony na czerwono. Załącznik 111519
- - - Updated - - -
Załącznik 111520
Koledzy zaznaczyłem urwany element. Czy to na pewno jest kolektor do wymiany
- - - Updated - - -
Załącznik 111520
Koledzy zaznaczyłem urwany element. Czy to na pewno jest kolektor do wymiany
No jak widać, możesz sobie jakoś pokleić jeśli się uda, w sumie to gdzieś mi się to to wierciło po warsztacie.
Pisz w poniedziałek.
Dzięki. Napisałem Ci na priv wiadomość.
ciężko będzie to skleić (choć nie mówię że to niemożliwe), ze względu na zabrudzenia z ON, wiem bo próbowałem (przeciekało). Spokojnie można brać używkę (ja tak zrobiłem), nie jest to jakaś część która musi być nowa bo się zużywa.
dokladnie, można uzywke jak sie znajdzie, ja szukałem kilka dni i w koncu zamówiłem nówke, klejenie też sie nie powiodło z powodu zbyt dużego nasiąknieciu paliwem.
pzd.