-
Alfra romeo 166 airbrush
Witam chodzi dokładnie o tą Alfe
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-166...C29600331.html
Co uważacie o tym aucie ? Zastanawiam sie nad tym autem od dluzszego czasu alfe chcialem obkleic folia czarny mat aby nie niszczyc lakieru a lakierobecny jak widac byl robiony na mocnej fazie i sie troche mocno rzuca w oko co nie jest az tak atrakcyjne wg mnie. no i te lampy ...
-
Kolego... nie ten dział. To po pierwsze. Po drugie to auto chodzi po allegro dłużej niż ja jestem na forum zarejestrowany...... Było o tym aucie już dziesiątki razy.
-
aha ... podrzucilbys mi linki do tych tematow
- - - Updated - - -
aha ... podrzucilbys mi linki do tych tematow
-
Nie pamiętam czy były tematy o tym. Tylko wspominane w hyde parku i dziale ogólnym. Za każdym razem jak to coś wypływało na allegro. Z tego co pamiętam nikt tego ulepa nawet nie oglądał. TO jest jakaś masakra i rozmowy o tym były raczej humorystycznie. Nikt nie brał tego poważnie pod uwagę.
-
to auto mozna kupic tylko po to zeby od razu zutylizowac. ew wyciagnac interesujace nas rzeczy i od razu na szrot.
-
BEz przesady z tym szrotem. Może mechanicznie jest dobrze? nikt nie wie bo nawet nei oglądał gdyz autko bardoz kontrowersyjne. JA tez jestem zdania że z zewnatrz przypomina rzygi narkomana i ktoś kto je przerabiał musiał być naćpany&pijany&chory psychicznie i do tego podczas malowania airbrushem nawdychał sie oparów lakiery i przystąpił do liftu przodu- po swojemu...
Co do autka kolego to sprzedaje sie bardzo długo. Pamietam ze ze 3 lata temu zaczynali od 16 tysi i teraz jest za 9. Wg mnie dużo za dużo. Jedyna opcja - o ile mechanicznie jest dobrze to kupić auto za 4 -5t ysi i przelozyc przod na oryginal - czesci sa bardzo tanie no i lakier odratujesz folią.
Był bys słąwny w całej polsce jeżeli bys sie tego podjął i pojawił bys sie na jakims zlocie AR ogolnopolskim tym autem przed zmianami:) KAżdy je chyba zna. Obśmiewane było wiele razy, no ale szkoda autka. Fajnie by było jakby je ktoś odratował- o ile jak pisalem jest to ekonomicznie oplacalne. Mysle ze sprzedawca zejdize z ceny dosc DUZO jezeli konkretnie z nim pogadasz on wie ze tego samochodu nie sprzeda w całości.
-
nie wiem czy ktoś się przyglądał tym fotkom, ale przeróbka przodu to nie jedyna modyfikacja w tym pojeździe, mianowicie: drzwi bez klamek (została tylko w drzwiach kierowcy), nagłośnienie, klapa bagażnika bez dostępu do zamka.
-
przejechalem tym autem trase lacznie kolo 1000 km oprocz bezpiecznikow ktore sie pierdzielily byla bajka ! silnik jest wlozony 3000ccm spalanie na trasie mialem 9 L oprocz bardzo twardegozawieszenia i trzeszczacych z tylu kanap i ludzi z wielkimi oczami z innych aut czy pierwszych bylo git . Masa625 wiesz orientacyjnie ile by wyniosla taka zamiana tych lamp i przodu do stanu oryginalnosci?
dodam ze auto po tak dlugim postoju odpalilo praktycznie na dotyk
na co powinienem zwrocic glownie uwage w tej alfie ? jutro wpisze dokladnie jakie jest zawieszenie jaki wydech i jakie modyfikacje sa tam zrobione bo auto ma generalnie kolo 270kM czyli troche wiecej niz seryjne 3000ccm
- - - Updated - - -
przejechalem tym autem trase lacznie kolo 1000 km oprocz bezpiecznikow ktore sie pierdzielily byla bajka ! silnik jest wlozony 3000ccm spalanie na trasie mialem 9 L oprocz bardzo twardegozawieszenia i trzeszczacych z tylu kanap i ludzi z wielkimi oczami z innych aut czy pierwszych bylo git . Masa625 wiesz orientacyjnie ile by wyniosla taka zamiana tych lamp i przodu do stanu oryginalnosci?
dodam ze auto po tak dlugim postoju odpalilo praktycznie na dotyk
na co powinienem zwrocic glownie uwage w tej alfie ? jutro wpisze dokladnie jakie jest zawieszenie jaki wydech i jakie modyfikacje sa tam zrobione bo auto ma generalnie kolo 270kM czyli troche wiecej niz seryjne 3000ccm
- - - Updated - - -
fakt nie ma klamek wszystko jest na pilota jedno z drzwi nie dziala w ogole podejrzewam ze kwestia naprawy pilota reszta poprostu sie uchyla po wcisnieciu pilota. Naglosnienie ground zero niszczy uszy brakuje jedynie troche bassu no i z tylu jest kompletna zabudowa bagaznika pod subwofer i wzmacniacz ale wg mnie taka zabudowa i tak jest na szrot
- - - Updated - - -
fakt nie ma klamek wszystko jest na pilota jedno z drzwi nie dziala w ogole podejrzewam ze kwestia naprawy pilota reszta poprostu sie uchyla po wcisnieciu pilota. Naglosnienie ground zero niszczy uszy brakuje jedynie troche bassu no i z tylu jest kompletna zabudowa bagaznika pod subwofer i wzmacniacz ale wg mnie taka zabudowa i tak jest na szrot
-
Ciekawe skad te 270KM
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
-
270KM z 3.0 to nie prosta sprawa. Śmiem nawet twierdzić że to ściema i tyle nie ma.
O ile dobrze kombinujesz z ożywieniem tego auta to sensu ekonomicznego w tym nie ma. Przy obecnych cenach 166 to tą byś musiał kupić po cenie złomu - na wagę.
A gdzie Ty nią 1000km jechałeś???