sorki ze zakladam nowy temat ale wlasnie rozkrecam auta aby wyszuszyc je z wody i nie moge zdemontowac fotela kierowcy prosze o szybka instruktaz
ok zrobione fotele wyciagniete i wykladzina tez temat zamykam wszystko sie suszy pozdrawiam
Printable View
sorki ze zakladam nowy temat ale wlasnie rozkrecam auta aby wyszuszyc je z wody i nie moge zdemontowac fotela kierowcy prosze o szybka instruktaz
ok zrobione fotele wyciagniete i wykladzina tez temat zamykam wszystko sie suszy pozdrawiam
od razu podziel się z innymi jak się go wyciąga :)
Jeśli może być z angielskiego eLearna, to w załączniku.
Załącznik 111645
z tylu fotela odkrecasz dwie sruby jedna na jednej szynie druga na drugiej sruby te sa na torx 50 lub 60
a z lewej strony fotela odkrecasz pas bezpieczenstwa również jest przykręcony na torx 50 lub 60
odpinasz kostki przechylasz fotel do przodu i wychodzi caly fotel z szynami
dosłownie 5 minut ( nie spotkałem sie jeszcze z tak prostym mocowanie fotela oczywiscie na plus dla Alfy)
tylna kanape równiez zdejmowałem tzn tylko siedzisko nie ma tam zadnych srub poprostu trzeba ja lekko szarpnac pod góre
zeby wyskoczyła z zaczepów to wszystko
Pozdrawiam
..a że się podłącze pod temat: Czy jak wywale fotel kierowcy i bede chcial fotel sterowany elektrycznie z pamiecia ustawien uzytkownikow (jezeli takie byly), to potrzebuje cos mocno pozmieniac w kablach, czy wystarczy wpiac sie w kostke?