Jak w temacie : roszę o jakieś wskazówki, wymieniałem pompe oleju, oczywiście przeoczyłem fakt powiązania tej czynności z zapłonem , macie jakieś wskazania jak ustawić zapłon w miarę najdokładniej bez uzycia specjalnego osprzętu ??
Printable View
Jak w temacie : roszę o jakieś wskazówki, wymieniałem pompe oleju, oczywiście przeoczyłem fakt powiązania tej czynności z zapłonem , macie jakieś wskazania jak ustawić zapłon w miarę najdokładniej bez uzycia specjalnego osprzętu ??
Ustawiasz wszystkie znaki tak jak do ustawienia rozrządu zdejmujesz kopułkę i ustawiasz obudowę kopułki tak żeby punk na niej zgrywał sie z palcem i tyle cała filozofia.
he zeby to było takie proste :d jak wygląda ten punkt ??ustawiam na ten PKT i ma być dobrze czy trzeba jeszcze doregulowac , ??
Jest tam taka kreseczka ustawiasz środek palca na tą kreskę i tyle nic więcej nie doregulowujesz.
a no faktycznie, własnie o tym znaku niewiedziałem :D:D teraz go zobaczyłem , no w takim razie jest wszystko jasne ide walczyć z tym :D . dzięki pozdrawiam.