Witam.Zbliża się wymiana piór wycieraczek przód.Mocowanie A-TYPE.Może ma ktoś jakiś sprawdzony zamiennik lub tani oryginał ?
Printable View
Witam.Zbliża się wymiana piór wycieraczek przód.Mocowanie A-TYPE.Może ma ktoś jakiś sprawdzony zamiennik lub tani oryginał ?
Ja kupuje najtańsze marketowe i dają rade. Kiedyś zrobiłem eksperyment. Jedna Bosch druga z kaufkandu, obie wytrzymały tyle samo.
Tyle jest tematów o wycieraczkach, wystarczyło poszukać, po co zabierać miejsce w serwerze i zakładać nowy?
ja polecam zwykłe szkieletowe alca. lepsze od markowych a zapłaciłem ok 10zl za sztuke
Tylko że zwykłe szkieletowe nie pasują juz do po liftowej 147 .inne mocowanie:)
Ja dokonałem sensacyjnego odkrycia w sklepie budowlanym bezmyślnie wrzuciłem do pudełka wycieraczki za 13,80 zł para :D i pół roku cisza,ładnie ścierały potem kupiłem je do dostawczaka to samo,ale teraz się '' naciąłem '' ''pierdzą'' i je połamałem ze złości muszę kupić ''Championy'' ok.40 zł u mnie ,w miejscowości i roczek ścierały super. Znajomy miał jakieś za 160 zł i Pan w sklepie mówił,że nawet lód nie musi usuwać jak powiedział tak zrobił i ''pierdziała'' potem.
Championy są najlepsze. A mam świra na punkcie wycieraczek i przerobilem wielu producentów.
Marketowce są dobre? Jak tak to jakie bo to oszczędność kilkunastu złotych niż kupowanie w salonach i sklepach moto... I w jakich sklepach oczywiście.
Prawda jest taka że kupując najtańsze płaskie - wytrzymują tyle co oryginały płaskie za 100zł. Ja kupuję 1x do roku no-nam-y za 20zł komplet i śmigają bez problemu
Ja właśnie założyłem u siebie Bosch Aerotwin, koszt ok. 70 zł z wysyłką, jakość wykonania i działanie super, zobaczymy jak długo pożyją :)