-
Sparrow - Witam :)
Cześć ludziska.
Już niebawem MOŻE będę w posiadaniu Alfy 156 r. 2005. Zarejestrowałem się aby zdobyć maksimum wiedzy na temat tego samochodu, a w przyszłości dzielić się emocjami z nim związanymi. Nie zamierzam się dzielić za to awariami... bo mam nadzieję że takich nie będzie :)
Mieszkam w Katowicach, na imię mam Tomek, ogólnie zajmuje się programowaniem / rzeczami technicznymi związanymi z developingiem gierek :) Co tam więcej będę pisał, chyba tyle starczy na początek.
Pozdrawiam :)
Tomek
-
Witamy wśród maniaków Marki AR ;)
-
No zobaczymy jak będzie ze mną. Oglądałem części zamienne i nie za fajnie dla mnie to wygląda ;) W zasadzie części cena x2 w porównaniu do Skody Fabii/Octavii Nissana Pimery/Almery. Sprzęgło do AR 450zł, do pozostałych 250 ;) No ale. To nie temat na takie rozmowy :)
Czy przy zakładaniu tematu w dziale np. "porady przy kupnie" każdy temat musi być najpierw sprawdzany przez adminów? Bo napisałem raz... patrze nic nie wyskoczyło na forum, myślałem że jakiś błąd się wkradł i napisałem znowu, po czym starałem sie szybko przeczytać komunikat który się ukazał wyżej na środku ekranu, i tylko doczytałem że coś tam coś tam administracja.
-
Temat musi zaakceptować moderator działu. Masz zaakceptowany