Koledzy, dzisiaj przy okazji wymiany żarówek zauważyłem za prawą lampą taką oto kośćZałącznik 113038Załącznik 113039ktoś wie może do czego ona powinna być podłączona?
Printable View
Koledzy, dzisiaj przy okazji wymiany żarówek zauważyłem za prawą lampą taką oto kośćZałącznik 113038Załącznik 113039ktoś wie może do czego ona powinna być podłączona?
Pompa spryskiwaczy reflektorów.
i w sumie niezły zabieg jak ktoś nie chce korzystać ze sprysków lamp :-)
- - - Updated - - -
sam mam tak samo , nie mam xenonów a mam spryski ale dezaktywowane właśnie tym sposobem
leje toto jak chce przy szybszej jeździe i płynu zużywa sporo a przy zwykłych żarówkach nie mam wymogu posiadania układu czyszczącego lampy
Ok, dzięki, wiec teraz już gdybym chciał założyć spryski na lampy to wystarczy że zmienie pojemnik na taki z 2-ma pompkami i założę spryski w zdrzak i będzie cacy?
Zapewne w tej wtyczce nie ma prądu tak jak u mnie :) Musisz zobaczyć czy za schowkiem pasażera nie masz przekaźnika od sprysków lamp albo przynajmniej gniazda na ten przekaźnik jak nie ma to i prądu nie będzie we wtyczce.
No domyślam się, że pewnie tam nie ma tego przekażnika, kur... dzisiaj wyjmowałem schowek, żeby zamontować moduł od Emo94, a nie przyglądałem się, czy tam coś jest ;/