Mam interfejs i alfadiaga i multiscana. Problem w tym że do ECU podpinam się bez problemu ale nie mogę podpiąć się do ABSu i do AIRBAGA.
Jakieś sugestie?
Printable View
Mam interfejs i alfadiaga i multiscana. Problem w tym że do ECU podpinam się bez problemu ale nie mogę podpiąć się do ABSu i do AIRBAGA.
Jakieś sugestie?
Mam to samo. Co prawda nie sprawdzałem poduszek, ale również nie mogę się podpiąć pod ABS. Zaczyna się ładować, po czym wyskakuje jakiś błąd ISO i mnie wyrzuca. Również czekam na sugestie ;)
Robię to na FESie.
Jak masz 3 pinowe złącze, to każdy sterownik ma osobne złącze. ABS jest pod maską obok agregatu, a poduszki pod tylną kanapą przy sterowniku :)
Wysłane z mojego Pentagram Monster
To wiem że każdy sterownik ma inne wejście. No i właśnie nie mogę się połączyć.
spokojnie, przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale ja po zakupie Gtv nie wiedziałem, że każdy sterownik ma osobne złącze ;P
osobiście pod poduszki się nie podpinałem, bo po co, ale ABS zdiagnozowałem bez przeszkód
Chciałem dodać, że owy ABS mi nie działa, a czujniki na kołach są przeczyszczone.
Nikt nam nie pomoże?!
mam pompe ABS z 2.0TS'a
z rocznika 96-99
Zainteresowany?
Na razie nie, nie wiem przecież, co jest grane, że nie działa ;) W ciemno nie kupię.
CHYBA, ŻE wskażesz mi jak sprawdzić czy pompa pracuje. Wtedy się na pewno dogadamy.
Podpiąć kompa?
Sent from my HTC One using Tapatalk