-
Legnica - jaki warsztat?
Jest moze ktos z Legnicy albo Lubina? Jaki warsztat polecacie? Potrzebuje wymienic plyny: hamulcowy, wspomagania kierownicy, chlodniczy. Dodatkowo jakas sensowna diagnostyke silnika itp. Niedawno kupilem 159 2.4 200 KM, samochod jest OK, po przegladzie, silnik, skrzynia, zawieszenie w porzadku, ale chce porobic kilka rzeczy by miec spokoj. Niedlugo czeka mnie tez wymiana rozrzadu. Pozdrawiam
-
Zagadaj z Teddy84 , jego wuj ma warsztat w lca, robili juz troche alf, pewnie sie dogadacie.
-
Dokladnie Teddy'ego wuj zna sie na rzeczy, ja swoja 156 robilem tylko u niego, polecam
-
Proponuję warsztat Modular w Legnicy na ulicy Jaworzyńskiej. Mały warsztat, ale profesjonalna robota. Nie ma kupowania bezsensu nowych części, tylko regeneracja na najwyższym poziomie. Polecam, ponieważ moja 147 została wyleczona ze wszystkich bolączek. Dokładnie mówiąc: turbina, rozrząd, wtryski, wszystkie filtry i płyny, pełna diagnostyka komputerowa.
-
trocik17 a jak Cie to cenowo wyniosło? w sumie mam kompletny rozrząd więc interesuje mnie jedynie robocizna, ale przy okazji pare innych rzeczy by się sprawdziło np wtryski, pompe itp
-
Polecam Ci pojechać i pogadać, ponieważ on chyba liczy sobie za godzinę pracy. Brzmi przerażająco, ale wychodzi taniej niż u konkurencji. Druga sprawa to nie wiem, czy robi dalej rozrządy. Najlepiej podjedź i pogadaj.