Panowie..i panie ;) ma ktoś jakiś sposób na odświerzenie tych chromowanych napisów na tylnej klapie, mam na myśli 155 t.spark....
Printable View
Panowie..i panie ;) ma ktoś jakiś sposób na odświerzenie tych chromowanych napisów na tylnej klapie, mam na myśli 155 t.spark....
Jakas pasta do "chrom plastików" ?
Zapytaj moze specow z tematu o kosmetyce
tak pasta pastą ale tam już prawie nima ;) chromu.... w ostateczności przemaluje je na biało :D
Wyczyść i wyślij do metalizacji próżniowej wraz z chromowaniem. Tylko nie myśl, że Ci to ktoś zrobi za 20 zł... Łatwiej będzie poszukać na jakimś portalu ogłoszeniowym albo u ludzi z forum.
Moze lepiej nowe kupic , albo poszukac ladnych uzywek.
Ja mam od GTV i 147, a czcionka chyba była ta sama?
kupiłem paste i faktycznie pomogło.... efekt=jak nowe.:D tylko przykleiłem je w innym miejscu.Na klapie lewy górny róg 155, prawy górny róg T.SPARK.... i mówcie co chcecie ale najlepszy efekt jak dla mnie bo na dole na klapie wyglądają biednie te dupeczki jakoś :D :D :D
Na mnie najlepsze wrażenie robi klapa w stylu 'clear' i tak zrobiłem swoją, nie ma żadnych oznaczeń.
mas zjasny lakie i coś tam siędzieje, mam na mysli czarny pas na zderzaku, swiatła.... a u mnie jest czarno i tyle...brakowało takiego smaczku jak dla mnie, teraz zawsze jak przechodzę tyłem to pacze na emblematy...ot takie zboczenie....lubię znaczek 155 :D
witam ! znaczki w alfach to jest problem od zarania dziejow tez mialem ten problem ale zrobilem tak ze wymienilem je na silikony ktore kupilem na allegro jest super i do dzis wytrzymaly wszystko wygladaja ladnie i nie ma problemu ! pozdrawiam !