-
klakson
witam
mam problem mam spalony klakson :cry:
ale kur..a nie wiem gdzie on jest czy ktoś dobrej woli może mnie uświadomic bo przypuszczam że powinien być gdzieś w okolicy zderzaka ale patrząc z kanału nie zauważyłem go niestety
najbardziej zadowolony byłbym z jakiegoś manula do AR 166 2.0 TS, ściągnąłem tego z naszej strony ale nie potrafię go otworzyć
dzięki :wink:
Kolego stosuj się do regulaminu:
15.Pisząc o konkretnym modelu, w forach technicznych używaj prefixów przed pytaniem np. [155] Jak wymienić olej?
Ostrzeżenie: 1 pkt
-
-
dałem sobie spokój z tym klaksonem w zimę ale jest ciepło i zacząłem sprewdzać dostałem się do niego ściągając nadkole od strony kierowcy ale mam problem bo nie dochodzi do niego napięcie i teaz pytanie: GDZIE SĄ PRZEKAŹNIK I BEZPIECZNIKI OD KLAKSONU??
szukałem pod kierownicą dwa razy je przejżałem i dalej nic, mam zamiar sprawdzić jeszcze te na podszybiu ale nie wiem czy to te
jeśli możecie to sprawdźcie mi to i jak ktoś ma to prosiłbym epera na płytce bo na stronkach co chwile jest brak dostępu
bede zobowiązany
-
Kolego przekażnik zlokalizujesz dzieki instrukcji obsługi str 188
-
nie sadzisz że jakbym miał serwisówke czy cos do czego moge zerknąć to bym to zrobił???
otóż nie mam
czekam na odpowiedź kogoś kto na prawde może pomóc
-
-
-
podłaczam sie
wszytko mam dobrze styki bezpiecznik i napiecie jest tylko coś pewnie na kierownicy nie łaczy , może ktoś powiedzieć jak sie zabrać za rozbórke kiery?
-
A sprawdziliście bezpieczniki które znajdują się pod maską?Otwierając maske jest po prawej stronie mała kwadratowa puszeczka i wniej również są bezpieczniczki od świateł wentylatora i od klaksonu.Kierownice natomiast trzymają od spodu trzy śruby imbusowe.Ja dla pewności wolałem odpiąć akumulator aby poducha przez przypadek nie wystrzeliła.