po wymianie bezpiecznika pojawił się taki komunikat motor control system faulure
wymieniłem tylko bezpiecznik od świateł przednich przeciwmgłowych, po wymianie światła elegancko działają, natomiast pojawił się komunikat - czy mogę go zlikwodować tylko poprzez komuter ? na formunczytałem że komuś też się ten błą wyświetlił po wymianie innego bzpecznkka od spryskiwaczy. jezeli mozna jakos go uzunac to dajcie znac . chyba silnik sie nie uszkdzil ? bo auto jezdzi jak przed ymiana bezpiecznika - tylko caly czas ten komunukat si epali
CONTROL SYSTEM FAILURE witam mam podobny problem
witam wszystkich mam podobny problemz alfą 147 ts wyświetla mi sie napis CONTROL SYSTEM FAILURE co bardzo mnie denerwuje i oczywiście świeci mi się silniczek na pomarańczowo bylem u kloegi na komputerze i pokazało ze zła mieszanka paliwa kolega mi wykasował ten błąd ale oczywiście po jakimś czasie powrócił mówił ze jak dalej będzie ten błąd to będziemy grzebać i szukać przyczyny, pytam was bo może ktoś już miał taki problem paliwo leje z orlenu nic nie kombinuje z paliwem prosze o odpowiedz jeśli ktoś już miał taki problem !! pozdrawiam