Witam,
szukam Alfy159 i znalazłem coś takiego http://onlycars.otomoto.pl/alfa-rome...C31255580.html
Rzućcie okiem czy to w ogóle jest realne... Przebieg niby 108tys. km a po vin-ie data produkcji wychodzi 07/2009
Z góy dięki
Printable View
Witam,
szukam Alfy159 i znalazłem coś takiego http://onlycars.otomoto.pl/alfa-rome...C31255580.html
Rzućcie okiem czy to w ogóle jest realne... Przebieg niby 108tys. km a po vin-ie data produkcji wychodzi 07/2009
Z góy dięki
Wychodzi jakieś 30 tys rocznie, więc może być realny.
Cena stosunkowo niska, bo 1.9 120KM, a wyposażenie nie powala. Jak dla mnie trochę za słaby silnik jak do 159.
Myślę, że jak masz niedaleko to warto obejrzeć i przetrzepać na jakiejś stacji (i najlepiej jechać jeszcze z jakimś posiadaczem alfy 159 z okolic będzina). Możliwe, że mechanicznie auto wymaga jakiegoś wkładu i nie łudziłbym się, że komis by to napisał - od nich każde auto to igiełka w stanie perfekcyjnym.
Powiedziałbym że cena nawet mega okazyjna. Ciekawe czemu? Można tylko się domyślać. Nic nie zastąpi oględzin samochodu. Chociaż jeśli szukasz igiełki to pewnie będziesz zdziwiony.
Na 100% pewny nie jestem ale numery (oryginalne niemieckie) są zakryte. Pytanie dlaczego?
Kierownica wg mnie wytarta na więcej niż 108kkm. W lusterku dołożone lusterko do martwej strefy - można się spodziewać, że auto jeździło więcej po drogach dwupasmowych. Uważam, że auto może mieć przejechane więcej niż 108kkm.
Ale jeździłeś, czy tak Ci się tylko wydaje?
Subiektywne odczucia z jazdy są bardzo zbliżone. Śmiem twierdzić, że gdybyś kogoś wpakował w 8V i 16V to by miał problem z odróżnieniem, czym akurat jedzie.
Dodatkowo odpada problem z klapami.
Cena nierealna za 2009 rocznik, tym bardziej, że po opłatach, kosztach sprowadzenia i marży.
Zostaje jakieś 6kE na bolid. Nie ma szans na polift w tych pieniądzach.
W Będzinie masz Darka, który dysponuje niezbędnym sprzętem, żeby ogarnąć ten bolid.
Zapłacisz mniej niż w ASO, a jakość sprawdzenia będzie bez porównania wyższa, bo człowiek włoży w to serce.