-
3 załącznik(i)
Prośba o zmianę
Witam nie wiem czy to dobre miejsce na taką prośbę, jednak jest sprawa(jeśli nie proszę o przeniesienie). Mam prośbę do osób zajmujących się grafiką itd. o edycję 3 zdjątek a dokładnie felg które wg mnie wymagają renowacji a i od razu chciałbym zmienić kolor (myślałem czarny mat ewentualnie jestem chętny na propozycję innych kolorów). Jako że ja i grafika to różna bajka dlatego prośba tutaj aby ktoś zmienił mi 3 zdjęcia tylko jakoś bardziej profesjonalnie niż w paincie. Znając życie coś co mi zajmię poł dnia wam zajmie przysłowiowe 3 minuty:confused:
Będę wdzięczny za pomoc i poświęcony czas
oto fotki:
Załącznik 115161Załącznik 115162Załącznik 115163
-
Spróbuj sam , np. prosty stary program tuning car studio. Możesz zmienić nie tylko kolor felg , ale i szyb nadwozia itd.
-
uwierz probowalem i efekt hmm...powiedzmy ze talentu nie posiadam do takich rzeczy dlatego piszę prośbę tutaj
-
a ja chciałem dla Ciebie poprzerabiać te zdjęcia... ale zrobione są chyba domofonem i nic z tego nie wyszło :( jak zrobisz porządne zdjęcia to nie ma problemu - przerobię :)
-
..;/fakt zdjęcia robione telefonem bo kobieta popsuła mi aparat.... niestety autko już na zimówkach stoi jeśli dam rade to na chwile zamienię z powrotem na letnie i pożyczę aparat i cyknę kilka fot. Chyba że spadnie śnieg..;/
-
Ponawiam prośbe o zmiane koloru felg na czarny mat ewentualnie inny ciekawy pomysł wg uznania .. bardzo mi zalezy niestety lepszej jakości zdjęć nie dostane przy tej pogodzie
-
W kwestii grafiki nie wiele pomogę ale zachęcam do przejrzenia tematu kolegi flatbeet - też 147 (co prawda przed fl) srebrna i koła miał w różnych konfigurajach (standard, czarny połysk, czarny połysk i białe napisy, czarny połysk i białe pasy wokół opony + wiem że gdzieś zamieszczał posty z wizualizacją na czarny mat bo tak pierwotnie planował). Może złapiesz ogólny pogląd na zestawienie kolorów i podejmiesz decyzję :)