-
7 załącznik(i)
Świąteczne Bombki
Witam, do zaoferowania DLA KAŻDEGO mam śliczne bombki, w różnych rozmiarach widocznych na zdjeciach :)
Na Bombkach moze byc wszystko(przyklad mniejszej z obrazkiem Maryji) Jeśli chcesz swoje auto, napewno da sie je zrobić ze zdjęciem, również zdjęcia rodzinne, zwierzęta (Wzory na zdjeciu) Jutro będzie bombka ze znaczkiem Alfy Romeo!!!:) Chętni zakupu niech piszą na Pw :) Czas realizacji od dnia zamówienia (po wpłaceniu kaucji) to 2-3dni do dnia wysylki. Wysyłam w takiej paczce jakiej klient sobie życzy, na koszt odbiorcy. Oczywiście bombka zabezpieczona :)
Bombki idealne na choinke(malutkie komplet 6 sztuk rózne bądź takie same w zależności od potrzeb kupującego), Duże na stojak(niestety nie sprzedaje stojaków jednak są one na każdym ryneczku, allegro itp).
Ceny bez przesyłki to:
Najwieksza bombka: 40zł
Srednia(z aniołkiem): 25zł
Mała(z Maryją) 15zł
Komplet 6 sztuk Malutkich na choinkę z zawieszką- 40zł komplet
Wianek(idealny na stół Wigilijny, w środek wsadzona świeczka ślicznie wyglada a cekiny pięknie odbijają światło)- koszt wianka 25zł
Na życzenie jak pisałem można zrobić wszystko!! :) Swój pomysł na własną bombkę można pisać w postach. :)
Poniżej pokazuje przykładowe prace :)
Pozdrawiam i zachęcam do zakupów !! :PZałącznik 115593Załącznik 115594Załącznik 115595Załącznik 115596Załącznik 115597Załącznik 115598
Oto bombka ze znaczkiem AR:) oczywiscie bedzie jeszcze ciemny blekit otoczka do okola, z napisanem ALFA ROMEO. :) Jednak ze wzgledu ze na tak malej bombce jest strasznie ciezo wykonac obrazek, i zajmuje to zbyt duzo czasu, bombki ze znaczkiem Alfy Romeo beda sprzedawane tylko na bombkach DUZYCH.:) Pozdrawiam
Załącznik 115882