-
Różne tarcze Tył
Zabrałem się do wymiany tarcz z tyłu.... te nowe czekały już dwa tygodnie, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że odzsadzenie tarczy od piasty jest o 3 mm za małe i tarcza trze o jarzmo. Czy hamulce w alfach się aż tak różnią? czy to jakaś pomyłka i sprzedano mi towar do czego innego?
-
Tarcze tylne w Alfach mają 251 albo 276 mm. Kupiłeś za duże
-
1 załącznik(i)
Załącznik 115935 Prawdę mówiąc to dokładnie nie zmierzyłem średnicy ale wydaje mi się że prezentowane tarcze maja ją tą samą, tylko ta nowa jest 2,5 mm wyrzsza.
-
Jeżeli mają tą samą średnicę a inne osadzenie to masz złe tarcze. W sumie .... to masz złe tarcze :D
-
też tak pomyślałem ale wolałem się upewnić nim pujdę do sklepu z reklamacją. pierwszy raz w życiu spotykam się z taka sytuacja, ta sama średnica, te same otwory, taka sama srednica piasty, A odsadzenie różne o 2,5 mm. W sumie nie ma kogo winić , pudełko podpisane że to alfa 156 2.5 v6 lub 2.4 Jtd.
-
Z jakiej firmy te tarcze?
-
Jeżeli to jakieś "dziwnej" firmy, to takie strzały się zdarzają. Widzieliście kiedyś otwory nawiercone w różnej odległości od środka tarczy? Ja niestety tak :D