-
Skup Włosów !
Może i głupie pytanie, ale powoli już mnie coś trafia. Mianowicie szukam jakiegoś skupu włosów, gdzie rzetelnie będą mogli mnie wycenić i obciąć na miejscu.
Mam pół metrowe włosy, a wzięło mnie żeby się obciąć, a za taką długość można wyrwać ładna kasę :D
Do rzeczy, to co znajduje w internecie te wszystkie oferty to mnie krew zalewa z takimi ludźmi, nie potrafią nawet spokojnie pogadać.
Więc pytanie, może macie, kojarzycie jakiś zakład u siebie w mieście, który zajmuje się takimi sprawami, a nie maja strony internetowej, aby dać mi nr tel/cynka aby zobaczyć co maja do zaoferowania, bo na podstawie ofert w internecie się poddaje... A nie chce iść do fryzjera i po prostu się obciąć na pałę bo to szkoda pieniędzy
-
Ty sobie jaja robisz co nie ? :D
-
Nie ? ;d Po prostu jest wiele firm, ktore sie nie oglaszaja w internecie i moze ktos z was kojarzy, no nie znam kazdego miasta na pamiec ;d Moze ktos codziennie jezdzi do pracy i widzi gdzies dupny baner "Fryzjer, skup wlosow" ;d
Na razie doszedlem do dwoch "rzetelnych firm" w Orzechu i Bielsku, ale z nimi mi nie wypalilo
-
Hahahaha. Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby swoje włosy sprzedać :D
Z Ciebie to jest egzemplarz !
-
To jest normalne ? Mylisz, ze w czym chodza stare babcie jak im wlosy wypadna ?
Mam 50cm włosy i wg. cennikow to i nawet 3000zl/kg, tylko wiekszosc polecanych sklepow znajduje sie po za slaskiem
-
Dla 3 tyś wydaje mi się, że i poza Śląsk by Ci się opłacało pojechać :)
Wysłane z mojego lenovo A820 przy użyciu Tapatalka
-
To jest cena podana dla 1kg, a z kolei 1kg włosów na bani nie mam... Dajmy, ze maja 200g wiec na podstawie 3000zl/kg to wychodzi 0.2x3000=600zl no i tutaj zaleznie od ich stanu itd, roznie to wyceniaja... Znajoma z Gdyni uwalila sie na lyso - zmienila image, miala wlosy zza dupe i dostala chyba 1300zl
Czytalem tez kiedys, ze jeden typ nie mial na wódke, scial corce maszynka wlosy, poszedl to sprzedac u fryzjera i dostal chyba 600zl, mial troche picia za to
-
-
-
To ja też zapuszczam :D będzie na wahacze:D