:confused: no właśnie gdzie ma być przyklejone 2,4 na klapie po prawej stronie czy razem z JTD pod lampą na błotniku już:confused:
Bo różne kombinacje widziałem:confused:
Printable View
:confused: no właśnie gdzie ma być przyklejone 2,4 na klapie po prawej stronie czy razem z JTD pod lampą na błotniku już:confused:
Bo różne kombinacje widziałem:confused:
2,4 na klapie, a JTD na błotniku.
Nigdzie :P Niech ludzie nie wiedzą jaką motorownie masz i najlepiej jaki samochód :D Ja u siebie nie mam ani 166 ani 2,4 JTD. Planuję też wymienić emblematy na te czarno białe :) Widziałem coś takiego raz i badzo mi się podobało.
Ja też niemam emblematóm i jest... tajniak;) koleszka mowi- ładna 156, drugi 159 :) sąsiad- co ty tam masz pod maską że tak mruczy...a to tylko ts ze stożkiem ;) ehh i to jest tooo :)
Ją powiem inaczej. Lepiej nie mieć emblematow wcale niz krzywo naklejone bo kilka już takich perełek widziałem. Raz widziałem 156 z naklejkami 3.0 JTD :sarcastic: dymila jak 6.0 jtd XD. Inna kwestia że naklejki na klapie ułatwiają co poniektorym chlopo-mechanikom namierzenie modelu auta jakie naprWiaja :sarcastic: bo w tym kraju asów nie brakuje odkąd Polska wstąpiła do UE
:beer:
Zawsze możesz być oryginalny i zrobić swoja wersję jak Ci tak zależy na tych emblematach.:D
Ja bym se walnął R5 10v. Niech se szyfrują:D
Albo 2,5 tdi v6
wysłano z domowego telefona ;)
Mechaniki by szukali reszty cylindrów do gwiazdki eeeehehehe: )
wysłano z domowego telefona ;)