Dobry panie i panowie, pytanie gdzie można zrobić kompletny wydech porządnie nie tracąc majątku, niestety prowizorka wcześniejszych użytkowników już umiera ;P
Printable View
Dobry panie i panowie, pytanie gdzie można zrobić kompletny wydech porządnie nie tracąc majątku, niestety prowizorka wcześniejszych użytkowników już umiera ;P
Co Cie interesuje i jakim kosztem?
Dobrze i tanio robili na bocheńskiego w katowicach jadąc w stronę A4 bodajże 2 wjazd za wejściem na czorny . Robiłem tam corse i fieste było najtaniej ale to już ze 3 4 lata
W Bytomiu na Strzelców Bytomskich za M1 jest warsztat, co tylko wydechy robi. Auto Tłumik Janusz Fudal. Jeżdżę do niego naprawiać jak się rozszczelni czy urwie ;) może zrobić nawet całość na wzór oryginału.
Polecam gościa.
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
obecnie mam serie plus koncowy sebring brza mi to fajnie, i sie zastanawiam czy poprostu zostawic serie plus jakis fajny koncowy, a chcialbym sie zmiescic tak w ~ 1500 zl
polecam faceta w Katowicach na dębie, tanio i fachowo robi, skrzyżowanie ulic dębowej i studziennej, taka wielka metalowa brama. pozdr
podstawą w Vce jest doprowadzenie do w miare równych odcinków, niestety, róznica pomiedzy kolektorami jest bardzo duża, kupa zabawy i roboty ale efekt jest.
druga sprawa to z jakiego materiału bys chciał miec to zrobione.
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...310_330mm.html
zadzwon pogadamy i cos sie wymysli.
pzd.