-
Fotele recaro
Witam,
kupiłem do mojej 156 fotele recaro z wersji sportpack 2 i tu się rodzi moje pytanie jak się reguluje długość siedziska w nich? szukałem jakiejś wajchy i nie widzę, a na chama nie chcę próbować, bo jeszcze połamię. Takie same fotele występowały chyba w wersji TI, tylko że w skórze.
Pozdrawiam
-
Zwyczajnie wyciągasz tą przednią część. Wsadź palce w tą szczelinę między częścią stałą siedziska a tą wysuwaną i wysuń - ot i cała filozofia ;).
-
Rzeczywiście, na fotelu kierowcy to działa, ale już na fotelu pasażera nie. Coś musiało się zepsuć. Po niedzieli się temu dokładniej przyjrzę.
-
1 załącznik(i)
Witam. Odkopię stary temat.
Jestem nowy i chciałem zapytać odnośnie foteli Recaro z pakietu Sport Pack 2 czyli wersja materiałowa. Posłużę się zdjęciem od użytkownika z forum.
Czy w tym fotelu jest możliwość regulacji zagłówka w pozycji pionowej czyli góra-dół?
-
-
Dzięki za szybką reakcję :) Też widziałem fotki w sieci z wysuniętym zagłówkiem ale jak go wyciągnąć? U mnie siedzi jak przyspawany.
-
4 załącznik(i)
Odświeżę sprawę. Na anglojęzycznym forum trafiłem na informację, która mówi, że należy dostać się do wnętrza siedzenia i tam jest przycisk. Szukałem jakiejś ukrytej dźwigienki, przycisku blokady zagłówka itp. i nic takiego nie ma. Zdjąłem tylną kieszeń - fotki poniżej. Jest osoba, która posiada taki fotel i powie czy zagłówek jest wysuwany?Załącznik 212958Załącznik 212959Załącznik 212960Załącznik 212961
-
witam ja mam takie foteliki cały komplet w skórze i sam się zastanawiałem jak podnieść te zagłówki....
na razie fotele leżą w garażu już jakieś pół roku ponieważ w głowie zrodził mi się wielki projekt i tak w tym siedzę...