Ma ktoś z Was może zamontowane CB w 155 ? Bo kurde nie mam pomysłu gdzie je umieścic by mi nie przeszkadzało. W 33 problemu nie było :(
Printable View
Ma ktoś z Was może zamontowane CB w 155 ? Bo kurde nie mam pomysłu gdzie je umieścic by mi nie przeszkadzało. W 33 problemu nie było :(
Ja mam zamontowane na środkowej konsoli obok lewarka zmianu biegów od strony pasażera przy samiutkim fotelu
dla niepalących czy ktoś próbował w miejsce popielniczki może lub pod radiem bo tak z boku to trochę nie za bardzo jak dla mnie
nie wchodzi :( za malo miejsca by je wepchac w tyl. W 33 tak zrobilem bylo idealnie:)Cytat:
Napisał rekwir
Teraz jak będę montował to pomyslę o miejscu przy lusterku wstecznym u góry :|?:
na gorze to jakoś nie, jest oświetlenie środka i zaburzało by całość
dlatego nie mam CB ;// to bardzo przydatny sprzęt ale ja nienawidzę jak w środku coś wygląda nie fabrycznie , nawet zapach w kratce wylotu powietrza mnie wkurza :wink:
a myślałeś żeby CB zamontować w schowku widać nie będzie tylko sama gruszkę gdzieś przyczepisz lub ekstremum wyloty powietrza
Też zaczynam się zastanawiać nad zamontowaniem CB na stałe.
Ostatnio zarobiłem 400 zł i 11 pkt karnych tylko dlatego że nie chciało mi sie CB z bagażnika wyciągnąć i podpiąć :evil:
to było by trudne ale zapewne dało kwestia uporu i grzebania według mnie musiał byś podłączyć CB pod głośniki od radia no i gruszkę podciągnąć jakoś i zamontować gdzieś z boku, w sumie miejsce może by się znalazło bliżej tylko trzeba bawić się w wycinanki