III Ogólnopolski Zlot Alfa Romeo 166, 6-8 czerwca 2014
W związku z wypływającymi już propozycjami zlotów na rok 2014 postanowiłem "zaklepać" termin. Tak aby wszyscy potencjalnie zainteresowani mogli się przygotować, a inni organizatorzy nie dublowali terminów (co niestety już się zdarzało i również ma miejsce w tym roku).
Tak więc chciałbym oznajmić, że w terminie 6-8 czerwca zorganizuję trzeci zlot dla właścicieli Alfa Romeo 166.
Temat traktuję jako tytułową zapowiedź.
Jakiekolwiek szczegóły będą przedstawione w nowym temacie organizacyjnym do końca lutego. Wówczas będą 3 miesiące na uciułanie funduszy :)
Tymczasem temat może posłużyć jako luźna rozmowa o zlocie. Może jakieś refleksje z poprzednich lat? :)
Ja już plan mam ale poczekam z oznajmieniem jak wszystko będzie dopięte. Na pewno będzie sobotni grill „na grubo” konkurs z nagrodami i zwiedzanie okolicznych atrakcji. Postaram się też aby było „luźniej” z czasem. Wielu uczestników narzekało że nie było czasu pogaworzyć przy autach :P jest też taka możliwość aby wydłużyć spotkanie do czterech dni ale to będzie zależeć od potencjalnych uczestników.
Lokalizacja? Na pewno Dolny Śląsk.
Zeszłoroczny zlot jest w tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ca_2013_a.html
Dla nowych użytkowników forum, czy innych zgryźliwych informuję że zawężenie uczestników do jednego modelu nie ma na względzie jakichkolwiek podziałów czy rywalizacji. Chodzi po prostu o klimat jaki można utworzyć na zjeździe tych samych egzemplarzy w dodatku dość rzadko spotykanych. Z uwagi że jestem dość mocno zarażony wirusem alfa ze szczepu 166 mam motywację do utworzenia takich spotkań.