-
Alfa z Dębicy
Witam wszystkich. Przymierzam się do kupna swojej pierwszej Alfy, jako że jestem z małopolski to przeglądam oferty z bliższych lub dalszych okolic i wpadła mi w oko ta oto Alfa http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C30806179.html. Niepokoi mnie tylko niska cena jak na ten rocznik i silnik, widział ją ktoś lub może coś wie o tym komisie? przedni zderzak mnie nie przeraża, z tyłu też nie ma odblasku więc pewnie jakieś przygody miała...
-
Cena nie jest niska. Cena jest absurdalna, nawet jeżeli bolid jest do opłat.
Jeżeli cudów się nie spodziewasz, to, jeżeli jeździ, skręca i hamuje, spokojnie możesz brać.
-
nie chce kupić jakiegoś padła bo mam zamiar jeździć tym autem przez najbliższe kilka lat. więc najlepiej sobie odpuścić to auto. dzięki wielkie
-
Kolejna osoba ,która widząć niską cene myśli że super okazja pisze na forum i doświadcza rozczarowanie.
Słuchaj prawda jest taka ,że jeżeli chcesz kupić samochód musisz go jechać zobaczyć.
Fakt , komisy / importerzy mają czasami bardzo zaniżone ceny ale to także wynika z tego ,że przywożąć kilkanaście samochodów mają niezłe upusty.
Egzemplarz z twojego linku wymaga kilku poprawek wizualnych ,które widać na zdjęciach.
Reszte musisz zobaczyć , ja mimo wszystko bym jechał i zobaczył głównie ze względu na cene.
-
jeśli się nie sprzeda to pojadę w przyszły weekend obejrzeć ją. Dzięki za pomoc