[156] szukam dobrego warsztatu na dolnym śląsku
Witam
Jak w temacie.Szukam pożądnego warsztatu na dolnym śląsku co by mi przebadał moją belle kompem i pod względem mechanicznym też sprawdził.Koledzy z dolnego śląska przecież gdzieś naprawiacie swoje alfy???
Do Moderatorów
Panowie a może stworzyć by zakładkę pod tytułem adresy w której forumowicze zamieszczali by adresy i namiary na porządne warsztaty i sklepy z częściami do AR wraz z krótkimi opisami.Niejednemu ułatwiło by to życie
POZDRAWIAM
Re: szukam dobrego warsztatu na dolnym śląsku
Forum ogólne o Alfa Romeo-Sprawdzeni mechanicy/serwisy-jest na forum taki dział
Cytat:
Napisał kamko25
Do Moderatorów
Panowie a może stworzyć by zakładkę pod tytułem adresy w której forumowicze zamieszczali by adresy i namiary na porządne warsztaty i sklepy z częściami do AR wraz z krótkimi opisami.Niejednemu ułatwiło by to życie
POZDRAWIAM
Kolego załóż wątek, a ja go podwieszę na stronie
Co do twojego problemu to:
Serwis AR - Sebastian Bogulak
Wrocław, ul. Karkonoska 7
tel. 071 33-999-68, 0 601 733-656
cytat: "Jest to jedyna alternatywa dla ASO. Na Dolnym Śląsku jest chyba jedynym dobrym prywatnym warsztatem, który naprawia AR"
nie wiem jak z mechaniką ale na kompa to tylko Irbisserwis - Paprotna 8
http://www.serwisfiat.pl/kontakt.html
dodam swoje sposterzeżenie odnośnie bogulaka bo faktycznie został on polecony a ja tez nie mam o nim najlepszego zdania. Wszystko jest robione na gebe, według mnie jest drogi (oczywiście to nie ASO ale ceni się też nieźle) umawiasz się z nim na jakąś "drobnostkę"że będzie zrobiona od ręki, przyjeżdżasz następnego dnia a jego pracownicy każ ci zostawić auto no i nara(oczywiście szefa nie ma). Niestety nie ma za dużego wyboru bo we wrocku jest tylko on i ci na paprotnej, ale czuje że następnym razem własnie tam pojade. Dodam niejako na jego obrone starając się być obiektywnym że to co zrobić mieli w mojej alfie zostało zrobione co do napraw nie mam zastrzeżeń