-
156 wspomaganie
Witam, problem ze wspomaganiem. Plyn jest ale jak z rana odpale auto to w prawo fajnie się kreci natomiast w lewo masakra... i tak jakby cos przeskakiwalo w kierownicy, dopiero podczas jazdy lub nawracania jak skrece kilka razy na maxa w lewo to w miare normalnie chodzi, i z kabiny przy kierownicy podczas skretu w lewo slychac jakby cos zasysalo powietrze.
-
-
Jak wyżej, kończy się żywot pompy... Tylko nie kupuj chińskiego badziewia z alledrogo. Jedynie używkę albo regenerowaną.
-
A ja sądzę że to nie pompa winna a magiel.
-
Witam!Skoro w lewo inaczej a w prawo inaczej to sugerowałbym raczej usterkę maglownicy (jak klolega powyżej)bo pompa pracuje bez zmian czy kręcimy w lewo czy w prawo.Pozdrawiam
-
Uszkodzona pompa , wydawała by nie tyle dźwięk zasysanego powietrza , ale przede wszystkim jak układ jest zimny , by WYŁA. Charakterystyczne wycie , z którym nieda się pomylić z niczym .
I tutaj również jak wyżej , magiel na wykończeniu ;) Ponadto przeczytaj mój temat w którym opisany jest "popsuty" magiel , co prawda przez moją głupotę. Ale objawy "podobne" do twoich ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...ml#post1337307
pozdrawiam