Witam , czy ktoś może podać wszystkie modele zmieniarek Sony, które pasują do AR 166??
Printable View
Witam , czy ktoś może podać wszystkie modele zmieniarek Sony, które pasują do AR 166??
Wszystko zależy co masz na myśli. Jeśli chodzi o mechanikę to podam później (brak dostępu do drugiego kompa) jakie modele sony, bo jest to coś w rodzaju krzyżówki dwóch modeli. Jeśli chodzi o elektronikę, to trafiało się różnie (pewnie w zależności od partii). Jednak żaden model nie pasuje P&P, ponieważ AR166 ma swój własny protokół komunikacyjny do zmieniarki i pasują tylko ori.
Nie lepiej poszukać MP3? Ja do swojej dokupiłem wkład (miałem samą obudowę zmieniarki) i po dość krótkim czasie zakupiłem MP3. Te zmieniarki mają już swoje lata i jazda po mieście nie należy do najfajniejszych jeżeli bierzemy pod uwage słuchanie muzyki z CD - na trasie nie ma problemu. Kolejny - to problemy z nagrywaniem płyt, nie każdą płytę będzie czytał i jak by nie było dużo muzyki nie zmieścisz.
Ale oczywiście co kto woli:)
Bez modyfikacji żadne.
Chociaż oczywiście lamerzy na groszu twierdzą inaczej.
Można zmodyfikować Sony CDX-T65 lub Beckera 2660 (na jego bazie powstała 2661, czyli ori do 166).
Kolego pwr79 jak przerobiłeś na mp3, może opisz dokładniej.
Nie przerobił tylko kupił emulator
Co sądzicie o tym emulatorze, słyszał ktoś cokolwiek? http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-...940816476.html
Ja przyznam, że nazwę Yatour słysze pierwszy raz. NAjbardziej ineteresuje mnie czy to jakaś alternatywa dla audiostrady, która jest niewiele droższa czy poprostu chińszczyzna i nie warto zawracać sobie nią głowy.
@dawidmk7 Ja mam tą z audiostrady różnica w cenie jest nie duża i chyba nie brał bym kota w worku - zadzwoń do gościa z linku i zapytaj czy da tobie gwarancje na to że będzie działać w 166:) Tą z audiostrady testowałem osobiście przed zakupem.
@mario - Tak jak napisał Marek, kupiłem emulator. Wypinasz z tyłu ISCa fabryczną zmieniarkę i podpinasz w to miejsce emulator - to całość pracy:)
Cze podepnę się pod temat , zapodajcie jakąś nazwę tego emulatora lub linka do stronki , zapodałem 166 2005 i też myślę o czymś takim
loudlink, audiostrada