-
Ciemna 164 q4, Kraków
Dzisiaj wracając z zajęc, jak gdyby nigdy nic, niechcący zauważyłem alfę i to nie byle jaką. Ciemna 164 q4 (nie wiem, jaki kolor, gdyż teraz wszystkie samochody są szare;)) na olkuskich tablicach Z ALFAHOLICZYMI ramkami. Czyja to? Przyznac się! ;) Uwieczniłem ten widok na fotce, ale tylko komofonem. ;) Niestety nie miałem czasu, żeby czekac na właściciela przy jego samochodzie, a szkoda. Pozdrawiam tak czy inaczej. :)
-
jak byłem w krakowie też ją widziałem i też dałem temat na forum ale zero odzewu
-
Siema to moja alfe widziałes. Za to ze nie odpisałem na wczesniejszego posta przerpraszam ale poprostu nie zauwarzyłem tematu
-
spoko :) ja jechałem do krk a ty z krk w kierunku olkusza :) widziałem jak sie na mojego sportwagona patrzałeś ale nie zdążyłem machnąć ani mignąć ale ramki widziałem :mrgreen:
-
Wracałem na weekend do domu.Napisz mi czym jechałes bo nie kojarze sytuacji.
-
alfa romeo 156 wiśnia-metalic sportwagon to było już jakis czas temu napewno to był piątek godziny popołudniowe
-
Nie bardzo pamietam. Ja wracam ta trasa w kazy piatek o podobnej godzinie. Nastepnym razem dam znac swiatłami a jak bym nie zauwarzył to mozna zagadac na CB.
-
Tak właśnie myślałem. ;) Moje bmw miało dzisiaj podobny kolor, mimo że jest granatowe. :) Dlaczego kolegi na spocie ostatnim nie było?
-
rzadko jestem na weekendzie w krk, wiec nie mogłem