Witam.
Wie ktos moze jak latwo zrobic funkcje :odprowadzania do domu: aby po zamkniecu samochodu z pilota zapalily sie swiatla np. na 20 sekund ??
Printable View
Witam.
Wie ktos moze jak latwo zrobic funkcje :odprowadzania do domu: aby po zamkniecu samochodu z pilota zapalily sie swiatla np. na 20 sekund ??
bedzi trzeba zrobić układzik na ne555 ale to już nie prosto ;) A jak prosto to widziałem na allegro. Albo kupić nowego chryslera sebringa :P w nim mam ta opcje ;)
to chyba najprostszy sposób :)Cytat:
Napisał siwy144
i chyba najdrozszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał siwy144
eee spoko na allegro mozna dostac takiego w miare za 80 tys :P Ale tak serio to kup na allegro juz zestaw :)
prosto prosto.. jak ktoś potrzebuje pomocy to na prvCytat:
Napisał siwy144
Tomasz prosze :) Jak ktoś sie nie zna na elektronice to wiesz ;)
Łukasz - przecie tam tylko kilka części jest :P po co przepłacać na alledrogo :)Cytat:
Napisał siwy144
< usuniete >
A tanszym jest zakup Volvo 480 8))) .Cytat:
Napisał siwy144
Miałem takie 2 cuda, pozatym,ze to świetne auto i rzadko spotykane to miało (poza innymi bajerami jak rozbudowany komputer pokładowy,podświetlane zamki z zewnątrz po ruszeniu klamką, i wiele innych gadzetów i rozwiązań technicznych - i to 1986rok jak weszła!) - własnie Follow me home - przed wyjściem trzeba było " pyknąć" długimi i zaświeciły się światła dalekosięzne (oddzielne klosze do nich) i po zamknięciu zamka kluczykiem (załączenie się alarmu + domknięcie szyb i szyberka automatyczne...) światła te świeciły się ok.20-30 sekund. Z reguły wchodziłem do domu (oswietloną drogą :) ) i gasły :wink: . Bajer jak ta lala :mrgreen: