-
Prosze o pomoc w wyborze opon letnich
-
Ja bym wybrał opcję szukaj. Jest na forum obszerny temat o oponach, kto jakie poleca ...
-
tak tylko problem w tym ze ja potrzebuje konkretny rozmiar tych opon
-
To trzeba było zakładać nowy temat? jaki problem wpisać na samej górze posta rozmiar kapcia i pytac o resztę? Z taki podejsciem to wiesz ile by było tematów? czy wachacze vema są dobre? czy wachacze trw są dobre? czy wachacze qap są dobre? czy wachacze fast sa dobre? ipt itd tak dla przykładu
łapiesz?
Poza tym szukasz standardowego kapcia do 147 więc tym bardziej nie łapie w czym problem ;)
-
W tym ze kiedys kupilem do poprzedniego auta standardowe kapcie z ktorych bylem zadowolony tylko kiedy je kupilem... pozniej samochod sie zachowywal gorzej niz na poprzedni prawie zuzytych oponach... nie chce kupic czegos na czym bedzie sie zle jezdzic.
-
A ja miałem wachacze firmy X na początku fajnie mi sie w 147 jeździło a później lipa ...
Czy mam zakładać 50ty temat o wachaczach?
Kilka tematów niżej jest załozony temat min. o oponach (ten sam dział 147):
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ch_wybrac.html
Forum ogólne:
http://www.forum.alfaholicy.org/foru..._o_opinie.html
-
W sieci jest pierdyliard tematów o oponach. Naprawdę musisz po raz kolejny zapytać o najpopularniejszy rozmiar opon 16? Ja sobie kupiłem Dębice,bo jest tania i dobra. Czy to Ci w czymś pomogło? Wątpię.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
-
@sebawroc
Te tematy, które podesłałeś w obu przypadkach dotyczą głównie 17" :P Ale też rozumiem co chcesz przekazać koledze.
Od siebie mogę powiedzieć, że 5. letnie Pirelli (modelu nie pamiętam), na których kupiłem auto nie zdawały egzaminu (nie wiem jak były użytkowane przez poprzedniego właściciela). Były o wiele głośniejsze od obecnych zimówek, a co do samych własności jezdnych to był dramat. Auto wpadało w wibracje i nie dawały tym samym poczucia bezpieczeństwa.
Na nadchodzące kilka sezonów kupiłem sobie Dunlopy SportMaxx RT, wg różnych opinii opona bardzo dobra w tym rozmiarze (225/45 R17) i od siebie też bym Ci je polecał.
-
ja sobie kupiłem apollo alnac 4g i powiem ze fajnie sie na nich jeździ
-
w standardowym rozmiarze mam fuldy sport kontrol dobrze sie trzyma cicha i jak za ta cene okazja moge polecic