Potrzebuje elektryka co mógłby zrobić mi alternator w Warszawie. Nie mam ładowania. Podejrzewam że chodzi tu o wymianę szczotek. Podpowiecie jakiegoś dobrego mechanika w Wawie?
Printable View
Potrzebuje elektryka co mógłby zrobić mi alternator w Warszawie. Nie mam ładowania. Podejrzewam że chodzi tu o wymianę szczotek. Podpowiecie jakiegoś dobrego mechanika w Wawie?
Serwis elektryczny na ul. Mlądzkiej
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
A masz jakieś namiary na ten serwis? Jakis nr czy dokładniejszy adres?
W Warszawie jest kilkanaście takich speców na jednej dzielnicy w całym mieście kilkadziesiąt
Na Wolskiej chyba 80 pamiętam byli tacy spece, do popularnych modeli mieli zregenerowane na wymianę, jakby się okazało, że obudowa dead ;)
Na sulejkowskiej jest dobry elektryk. Jak wjezdrzasz od strony ronda wiatraczna, grochowską to za salonem (chyba mercedesa) w prawo i mijając hotel (felix chyba) w lewo. Ze 100 metrów i po prawej będzie elektryk. Nawet na przyszłość może się przyda. Mi zrobił tylnie lampy i wziął grosze.
W związku z tym, że mój elektryk, u którego robiłem kilka rzeczy i zawsze byłem zadowolony z ceny i jakości przestał odbierać telefon jestem zmuszony poszukać kogoś innego. Mieszkam na Mokotowie i fajnie jakby było blisko, ale też nie za wszelką cenę. Do zrobienia mam nie działający nawiew i uszkodzone czujniki parkowania. Czy ktoś może polecić jakiegoś zaufanego elektryka?
Mariusz, 530 024 124, Ursynów - ul. Pięciolinii
Ok, dzięki ;) możesz polecić?
Mogę, chłopak pracuje w ASO FIATA w Piasecznie ale jak da radę ogarnąć temat pod domem na Ursynowie to nie powinno być problemu.