Link do bloga prowadzonego przez naszego usera .
www.fierglu.blog.interia.pl
Printable View
Link do bloga prowadzonego przez naszego usera .
www.fierglu.blog.interia.pl
:shock: szacun kawał dobrej roboty[zdjęcia]powodzenia trzymać tak dalej :wink:
Czy to Celica jest na górze bloga na ilustracji?
Jako, że blog doprowadzał słabsze komputery/łącza do wariacji, na stronie głównej wyświetla się 20 ostatnich wpisów. Do starszych wpisów dostęp jest w archiwum- jest ono z prawej strony, podzielone na miesiące i lata. Klikając w odpowiedni miesiąc wyświetlą się notatki wpisywane w tym konkretnym miesiącu. Napewno przyspieszy to wczytywanie się bloga, po za tym w linkowni-po prawej stornie znajdują się odnośniki do ciekawszych wpisów i opisów konkretnych modeli. Wiem, że nieco wszystko się rozmywa, ale przynajmniej będzie można szukac konkretnych modeli przez opcję ctrl+f.
fiergloo .... ogromny szacun , nie przypuszczałam ze to o taki blog chodzi....
hmmm .... faktycznie trzymaj wysoką cene :P
na bank to jest Celica VII gen ;)
pozdrawiam milosnika FTF i Detroit Diesel, od lat zmagam sie z tymi silnikami takze w FTF
pozdrawiam
Bardzo ciekawe i interesujace informacje. Mi sie podoba :) Zaczytalem sie z 30min jak kliknelem :)
Jest to chyba jedna z najciekawszych rzeczy w necie. Można nie dość ze poczytać ale i można rozmarzyć się przy niektórych modelach. Fiergloo trzymaj tak dalej...
Kawał dobrej roboty! Najbardziej podoba mi się to, że oprócz suchych faktów/danych tech. są również Twoje luźne komentarze do opisywanych aut.
Szacun