jak na zdjęciu, do czego są te uchwyty, czy są jakieś akcesoria do tego ?
Printable View
jak na zdjęciu, do czego są te uchwyty, czy są jakieś akcesoria do tego ?
To są uchwyty do siatek mocujących bagaże.
mysle, ze jest to przydatny patent - na szybko blokuje sie rzeczy po zakupach w markecie i spokojnie do domu mozna wrocic bez obaw, ze butelki z piwkiem beda wedrowac podczas podrozy po calym bagazniku :)Cytat:
Napisał piter34
szukam tego na allegro, ale... nie moge trafic na uzywki :(
No właśnie, nie che kombinować z jakimiś uniwersalnymi rzepami/siatkami/skrzynkami itp.
Ma ktoś coś takiego ? Może jakiś foto + zoom jak wygląda sam zaczep oryginalny.
Mam w domu prospekt, na którym widać oryginalne akcesoria LineaAlfa, właśnie takie siatki. Postaram się to jakoś wrzucić na forum.Cytat:
Napisał jazzu
nr oryginalne siatek z katalogu akcesorii:
AR 156 SW - 5901448 - Dwie siatki na oparcie kanapy tył, wew.bagażnika
AR 156 SW - 5901408 - siatka na lewe nadkole
AR 156 SW - 5901405 - siatka na podłogę bagażnika
i co wiadomo jaki zaczep przychodzi do tych plasticzków?
ogólnie to chciałbym taką siatkę po boku bagażnika a nie tzw dociskową... widziałem taką do bravo z wkrętami do tej wyściółki bagażnika ale miała ramkę z metalu a ja chciabym taką bardziej rozciągliwą
najbardziej zależy mi na tym żeby ktoś jasno powiedział,że da się albo nie przyczepić coś do tych oryginalnych plasticzków ze zdjęcia....
prosim:) http://img31.imageshack.us/img31/5245/obraz675s.jpg
widac oryginalną siatke w jednym z tych zaczepów (na zdjeciu w przednich, ale można ją przepiąc równiez do tylnich). Fajna rzecz jak jade ze sklepu z jakimis pierdołami to je tam powkładam i mi nie latają po całym bagazniku.
super - a zrobiłbyś zdjęcie samych tych plasticzków-zaczepów?
Nie wiem ile kosztuje taka siatka, ale ja korzystam z elastycznej linki od plandek, którą można kupić w sklepie za 50 gr za metr, i sam sobie związałęm siatke:) dość mocną bo te linki mają z 6 mm srednicy.